Adana’da okul bahçesine düşen molozlar öğrencileri ve velileri huzursuz etti

0
57

Adana‘da okulun yanı başındaki ağır hasarlı binanın yıkımı sırasında okul bahçesine düşen molozlar hem öğrencileri hem de velileri huzursuz etti. Öğrencilerin yıkım sırasındaki korkusu kameralara anbean yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli sarsıntılar nedeniyle Adana’da binlerce bina ağır ve orta hasarlı olurken, binaların yıkımı süratle devam ediyor. Merkez Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi’ndeki ağır hasarlı Arık Apartmanı’nın yıkımı nedeniyle de Meryem Mehmet Kayhan Ortaokulu’nun bahçesine moloz kesimleri düştü.

Moloz modülleri bahçeye düşerken öğrenciler ise büyük dehşet yaşadı. O endişe ve panik anları anbean kameralara yansıdı.

Korku ve panik yıkım saatini değiştirdi

Öğrencilerin endişe ve paniği üzerine firma, yıkımı öğrencilerin dersi bittikten sonra yapmaya başladı.

“Çocuklarımız korkuyor”

İhlas Haber Ajansı’na konuşan veli Zeynep Güney, “Burada geçtiğimiz gün yapılan yıkımda moloz kesimleri daima bahçeye düştü. Olağan koşullarda bu yıkımın saat 14.00’da yani öğrenciler okuldan çıktıktan sonra başlaması lazım fakat firma yıkımı 30 dakika evvel başlattı ve çocuklarımız daima korktu. Bu okulda okuyan kimi öğrenciler zati sarsıntıda hayatını kaybetmişti. Çocuklarımız onların acılarını hala unutamamışken bu türlü bina yıkımını da görmeleri onları korkutuyor” sözlerini kullandı.

Öğrenciler ise yıkım nedeniyle korktuklarını söyledi. – ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz