Adana’da Yangında Anne ve İki Çocuk Hayatını Kaybetti

0
37

Adana’nın Kozan ilçesinde bir meskende çıkan yangında anne ve iki çocuğu hayatını kaybederken, baba ise balkondan atlayarak canını sıkıntı kurtardı.

Edinilen bilgiye nazaran olay Pekmezci Mahallesi’nde bir meskende meydana geldi. Yangın sabaha karşı 04.00 sularında Mustafa Parlak’a ilişkin iki katlı meskende çıktı. Elektrik kontağından çıktığı kestirim edilen yangın kısa müddette büyüyerek bütün meskeni sardı. Yangını fark eden baba Mustafa Parlak, yangına müdahale ederek ailesini kurtarmaya çalıştı. Alevlerin büyümesi ile konutun ikinci katında ailesini kurtaramayan baba Mustafa Parlak balkondan atladı.

Kendisini ikinci kattan atlayarak kurtaran Parlak’ın eşi Zeynep Parlak (64), çocukları Sezer Parlak (24) ve Sefa Parlak (26) ise kurtarılamadı. Anne ve iki çocuğu, alevler içinde can verdi.

Olay yerine çok sayıda itfaiye grubu sevk edilirken jandarma takımları geniş güvenlik tedbiri aldı. Yaklaşık 7 itfaiye aracı ile yangına müdahale edildi. Konutta hurdalar olması nedeni ile yangın zahmetle söndürüldü.

Baba Mustafa Parlak, ailesini kurtaramadığı için hudut krizi geçirirken bedenindeki yanıklara aldırış etmedi. Bir müddet sonra Parlak ikna edilerek ambulansa alındı. Bedenindeki yanıklara sıhhat takımları tarafından birinci müdahale yapılırken babanın feryatları yürekleri dağladı. Jandarma takımlarının olayla ilgili incelemesi devam ederken, meskende oluşan çökmeler nedeni ile iş makineleri yardımı ile meskenden cenazeler zahmetle çıkarıldı. Kozan Cumhuriyet savcılığı yangınla ilgili soruşturma başlattı. Yangında ahırdaki hayvanlar da telef oldu. – ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz