Adana’da Yangında Eşi ve İki Oğlunu Kaybeden Baba Acı İçinde Cenazeye Katıldı

0
37

Adana‘nın Kozan ilçesinde konutta çıkan yangında eşi ve iki oğlunu kaybeden, kendisi de yanan acılı baba, başı ve elleri sargılı halde cenazeye katılıp, “1992’de 6’ncı kattan düştüm. O vakit ölsem bu acıyı görmezdim” diyerek ağladı.

Pekmezci Mahallesi’nde bugün sabaha karşı 04.00 sularında Mustafa Parlak’a ilişkin 2 katlı konutta elektrik kontağından kaynaklı bir yangın çıktı. Baba Mustafa Parlak yangını fark edip kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı lakin yangın süratle büyüyerek meskeni büsbütün sardı. O esnada konutta uyuyan anne Zeynep Parlak ve oğulları Sezer ve Sefa uyanamadı. Baba panikle kendini 2. kattan aşağı attı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye grubu sevk edildi. İtfaiye grupları yangına müdahale etti fakat aile hurdacılıkla geçimini sağladığı için meskenin alt katında bulunan hurdaların söndürülmesinde zorluk yaşandı. Yangından ötürü meskende çökmeler de meydana geldi. İtfaiye takımlarının yaklaşık 2 saatlik çalışmasının akabinde yangın söndürülerek denetim altına alınırken, gün uzunluğu konutta soğutma çalışması yapıldı. Yanan konuttan anne ve iki gencin cenazesi çıkarılırken, cenazeler Adana İsimli Tıp Kurumuna gönderildi.

Yangında balkondan atlayarak son anda kendini kurtaran lakin yaralanan baba Mustafa Parlak, başı ve elleri sargılı bir halde eşi ve iki oğlunun cenazesine katıldı. Anne ve iki oğlunun yan yana defnedildiği cenaze namazı öncesi baba Parlak, “Ben 1992 yılında 6’ncı kattan düşerek vefattan döndüm. O vakit ölseydim bu acıyı görmezdim” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, konutu ve yakınlarını kaybeden aileye dayanak oldu. – ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz