Ağrı’da Köy Okulu Öğrencilerine Doğum Günü Sürprizi

0
39

Ağrı‘nın Tutak ilçesinde 25 köy okulu öğrencisi için doğum günü sürprizi yapıldı. İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Paylaş-Gülümset” projesi kapsamında, doğum günü pastası ve ikramlarla ziyaret edilen öğrenciler, büyük memnunluk yaşadı.

Tutak Kaymakamlığı himayelerinde gerçekleştirilen proje, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Muhammet Necmi Karaoğlan’ın iştirakiyle devam etti. Karaoğlan, evvelce belirlenen 25 köy okuluna giderek, doğum günü olan 25 öğrenciyi sınıflarında sürpriz yaparak kutladı. Öğrenciler, mumları üfleyip pastalarını keserken, hem şaşkınlık hem de sevinç yaşadı. Proje grubu, öğrencilerin doğum günü armağanı verirken, tıpkı vakitte tüm okulun öğrencilerine pasta ikram etti. Karaoğlan, proje hakkında yaptığı açıklamada, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sonuna kadar proje devam edeceklerini söyledi. Karaoğlan, “Amacımız, köy okullarındaki öğrencilerimizin doğum günlerini unutmadığımızı, onları sevdiğimizi göstermek. Bu projeyle, öğrencilerimizin yüzlerindeki gülümsemeyi artırmak istiyoruz. Bu memnunluk bize de yansıyor. Öğrencilerimiz, birinci kez doğum günü kutladıklarını söylediler. Bu da bizi çok duygulandırdı.” dedi.

Proje kapsamında, kendi doğum günü pastasını ilçeye göndererek, paylaşan hayırseverlerin pastaları da, doğum günü olan öğrencilerin okullarına proje koordinatör öğretmenler tarafından ulaştırıldı. Ayrıyeten, Çobanoba Köyü’nde vazife yapan bir öğretmenin annesi de, toplumsal medya üzerinden proje takımına ulaşarak, kızına ve öğrencilere doğum günü pastası gönderdi. Proje takımı, köye giderek, öğretmenin doğum gününü kutladı. – AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz