Ahmet Mümtaz Taylan Kızılcık Şerbeti’ne mi giriyor? Kızılcık Şerbeti yeni Apo kim oldu?

0
38

Ahmet Mümtaz Taylan Kızılcık Şerbeti‘ne mi giriyor? Kızılcık Şerbeti yeni Apo kim oldu? sorularına cevap aranıyor. Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki Abdullah rolüyle isminden kelam ettiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz ay beyin kanaması geçirdi. Ahmet Mümtaz Taylan Kızılcık Şerbeti’ne mi giriyor? Kızılcık Şerbeti yeni Apo kim oldu? Ayrıntılar haberimizdedir…

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ APO KİMDİR?

Oyuncu değişikliği hakkında Show TV’den yapılan basın açıklamasında şu sözlere yer verildi: “Yapımını Gold Sinema’nın üstlendiği, Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren kıymetli oyuncumuz Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisi hastanede devam etmektedir.

Show TV olarak tedavi sürecini yakından takip ettiğimiz oyuncumuzun, nekahat periyodunun bir mühlet daha devam etmesi gerektiğini hekimlerinden öğrenmiş bulunmaktayız. Show TV ve Gold Sinema olarak Settar Tanrıöğen’e dizimize kattığı pahadan ötürü teşekkür eder, en kısa müddette sıhhatine kavuşmasını temenni ederiz. Dizinin bu hafta yayınlanacak 53. kısmından itibaren Abdullah Ünal karakterini bir öteki kıymetli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır…”

Ahmet Mümtaz Taylan Kızılcık Şerbeti'Ne Mi Giriyor? Kızılcık Şerbeti Yeni Apo Kim Oldu? - İlisuluk Haber

Ahmet Mümtaz Taylan Kızılcık Şerbeti'Ne Mi Giriyor? Kızılcık Şerbeti Yeni Apo Kim Oldu? - İlisuluk Haber

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz