AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Lider Adayı Nebi Hatipoğlu, Bayanlarla Buluştu

0
42

Ak Parti‘nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Lider adayı Nebi Hatipoğlu, “Aile Söyleşileri Bayan Kanaat Başkanları Buluşması” etkinliğinde bayanlarla bir ortaya geldi.

Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan’ın iştirakiyle, Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığınca Odunpazarı Toplumsal Hizmet Merkezi’nde düzenlenen aktiflikte konuşan Hatipoğlu, Eskişehirli bayanların kentin siyasetinde, ticaretinde ve toplumsal hayatında çok değerli bir rol sahibi olduğunu söyledi.

Eskişehir’in hükümet yatırımlarından hisse alma konusunda çok şanslı bir kent olduğunu lakin bugün dönüp bakıldığında, belediyenin hükümetin yapacağı yatırımları engellediğini kaydeden Hatipoğlu, “İnşallah 31 Mart’tan sonra bizler misyona geldiğimizde o yatırımlara kavuşacağız. Bu yatırımların engellenmemesi lazım zira seçimler gelir geçer. A kazanır, B kazanır ancak hangi parti olursa olsun, belediyeler vatandaşına hizmeti götürmek zorundadır. Bizim Eskişehir’de bu türlü bir meselemiz var.” dedi.

AK Part’nin bayana en üst seviyede bedel verdiğini anlatan Hatipoğlu, “Sayın Bakanımız ile başımızın tacı eski bakanımız, Eskişehir Milletvekilimiz Ayşen Gürcan hanımefendiyi görüyorsunuz. Ayrıyeten Odunpazarı Belediye Meclisi üye listemizde birinci sıramızı Bayan Kolları Liderimize verdik. Bu, partimizin bayana verdiği pahanın ve bayanın en üst düzeyde temsil edildiğinin göstergesidir.” tabirini kullandı.

31 Mart’tan sonra belediye çalışanlarında bayanların müspet ayrımcılıkla daha üst düzeyde temsil edilmesini sağlayacaklarını vurgulayan Hatipoğlu, şunları kaydetti:

“Sayıştay raporları açık ve net yazılmış. Diyor ki ‘Belediyelerin asli misyonlarından biri, bayan sığınma meskenleri yapmaktır.’ Natürel mevcut belediye bunları yapmamış. Bunlara ek olarak, çocuklarımız için bilhassa çalışan bayanlar için kreş çok değerli. Biz inşallah bu kreş konusunda da her mahallemize fiyatsız kreşleri süratli bir halde yapacağız. Seçildikten sonra vatandaş ayırt etmeksizin herkese eşit hizmet sağlayacağız lakin bayanlara ve çocuklara olumlu ayrımcılıkla çok daha fazla hizmet verebilmek için sizlerle bir arada çalışacağız.”

Kaynak: AA / Siyaset

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz