AK Parti Seçim Ofisi Van’ın İpekyolu ilçesinde açıldı

0
39

Van‘ın İpekyolu ilçesinde AK Parti Seçim Ofisi düzenlenen merasimle açıldı.

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki merkezin açılış merasiminde konuşan AK Parti Van Büyükşehir Belediye Lider adayı Abdulahat Arvas, 13 ilçede zafer kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Sahada çalışmalarına devam ettiklerini belirten Arvas, “Başkale’den geliyorum. Orada da programımız vardı. 13 ilçemizin her yerini geziyoruz. 24 projemizle kentimizi şahlandıracağız. Mega projelerimiz var. Bu projeler yalnızca belediye bütçesiyle yapılacak projeler değil. İktidarın gücü, Sayın Cumhurbaşkanımızın takviyesiyle yapacağız. Gece geç saatlere kadar çalışmalarımız devam ediyor. Desteklerinizi bekliyorum.” diye konuştu.

AK Parti Vilayet Lideri Emre Güray ise mahallî seçimlerin her zamankinden farklı olacağını, buna inandıklarını bildirerek, vatandaşlardan dayanak beklediklerini lisana getirdi.

Açılışa AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, AK Parti MDK üyesi Zahir Soğanda, Bayan Kolları Lideri Havva Duran, İpekyolu İlçe Lideri Yavuz Kuşan, Tuşba İlçe Lideri Erdal Baran, Edremit İlçe Lideri Kenan Öndil ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA / Aktüel

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz