Ali Tombaş, Sultanbeyli’nin yüz akı olacak 100 projeyi açıkladı

0
39

Cumhur İttifakı AK Parti Sultanbeyli Belediye Lider Adayı Ali Tombaş, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Türkiye Yüzyılı’nda Sultanbeyli’nin YÜZ AKI Olacak 100 Proje”yi tanıttı. Ağır iştirakin olduğu tanıtım programına; AK Parti İstanbul Milletvekilleri İsmail Fazilet ve Yahya Çelik, Sultanbeyli Belediye Lideri Hüseyin Keskin, AK Parti İstanbul Vilayet Lider Yardımcıları, AK Parti ve MHP İlçe Liderleri ve İdaresi, Evvelki Devir Teşkilat Yöneticileri, gazeteciler, iş insanları, kanaat liderleri ve çok sayıda davetli katıldı. Vatandaşların da ağır ilgisiyle adeta tıklım tıklım dolan salonda büyük coşku hakimdi.

Ali Tombaş, Sultanbeyli'Nin Yüz Akı Olacak 100 Projeyi Açıkladı - İlisuluk Haber

“ÖNCELİĞİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM”

Protokol konuşmalarının akabinde Ali Tombaş, tek tek projelerini açıkladı. Bismillah diyerek yeni bir sürece başladıklarını söz eden Tombaş, “Sultanbeylimiz, AK Belediyecilik Vizyonu sayesinde pek çok eser, proje ve yatırımlara kavuştu. Artık yeni devirde; ilçemizin marka pahasına katkı sağlayacak, insan hayatına dokunacak, tahlil odaklı projelerimizi süratle hayata geçireceğiz. Önceliğimiz kentsel dönüşüm. Ağır hasarlı, çürük ve riskli binalarımızı sizin için daha inançlı, daha güçlü ve daha konforlu ömür alanlarına dönüştüreceğiz. Tapu meselesini süratle çözecek, kanundan kaynaklı tapu sorunu yaşayanların tapularına kavuşmaları için tüzel ve resmi süreçlerde dayanak olacağız.” dedi.

Ali Tombaş, Sultanbeyli'Nin Yüz Akı Olacak 100 Projeyi Açıkladı - İlisuluk Haber

“SULTANBEYLİ’YE 1 DEĞİL, 3 METRO GELECEK”

Metro projelerini çok önemsediğini vurgulayan Tombaş, “İnşallah Murat Kurum Liderimizle Sultanbeylimize bir değil, 3 metro çizgisi kazandıracağız. Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe Metro Çizgisi’nin Sultanbeyli ayağını süratle tamamlayacağız. Sultanbeyli-Kurtköy Metrosuyla Sabiha Gökçen’e direkt ulaşım sağlayacağız. Sultanbeyli Devlet Hastanesi-Yenidoğan ortasında da bir metro sınırı yapacağız. Aydos Tünel Projemizi hayata geçirerek E-5, Pendik ve Kartal istikametindeki trafik yoğunluğunu azaltacağız. Gölet-Aydos Kalesi ortasında teleferik inşa edeceğiz.” diye konuştu.

Ali Tombaş, Sultanbeyli'Nin Yüz Akı Olacak 100 Projeyi Açıkladı - İlisuluk Haber

OKULA, HASTANEYE FİYATSIZ RİNG SEFER

Vatandaşların toplu ulaşım şikayetlerine kayıtsız kalmayacaklarını belirten Tombaş, “Özellikle liseli öğrencilerin okula daha kolay gidebilmeleri, Devlet Hastanesi, Sultan Korusu üzere merkezi lokasyonlara ulaşımı rahatlatmak için mahalleler ortasında fiyatsız ring seferleri düzenleyeceğiz. Merkezde yeni bir Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi inşa edeceğiz. Adil Mahallemize Öğretmenevi ve Eğitim Kompleksi yapacağız. Göz Sıhhati Merkezi ve Acil Durum Hastanesi yapacağız.” tabirlerini kullandı.

Ali Tombaş, Sultanbeyli'Nin Yüz Akı Olacak 100 Projeyi Açıkladı - İlisuluk Haber

GENÇLERE BÜYÜK MÜJDE!

Gençlere müjdeli haberler veren Tombaş, “Üniversiteye kazanan Sultanbeylili gençlerimize 10.000 TL eğitim bursu vereceğiz. Yeni evlenecek gençlere 10.000 TL çeyiz dayanağı vereceğiz. Gençlik Yaz Kampları, Macera Parkur Alanları, Botanik Park yapacağız. İlçemize 4 yeni koru daha kazandıracağız. Futbol, voleybol, basketbol, yüzme, tenis, savunma sanatları başta olmak üzere tam teşekküllü 3 yeni spor kompleksi inşa edeceğiz. Spor salonu olmayan okullarımıza da spor salonu yapacağız. Yeni kütüphanelerin yanı sıra Kent Kütüphanesi de inşa edeceğiz.” dedi.

Ali Tombaş, Sultanbeyli'Nin Yüz Akı Olacak 100 Projeyi Açıkladı - İlisuluk Haber

DRONE PİLOTU OLMAK İSTEYENLERE TARİHİ FIRSAT!

Ali Tombaş, Sultanbeyli'Nin Yüz Akı Olacak 100 Projeyi Açıkladı - İlisuluk Haber

“KADINLAR E-TİCARETLE AİLE BÜTÇESİNE DAYANAK OLACAK”

Kadınlara konuttan çalışma fırsatı sunacaklarını tabir eden Tombaş, “İlkokula başlayan tüm çocuklarımıza kırtasiye seti armağan edeceğiz. SULMEK Kurslarımızla pek çok farklı branşta el sanatları eğitimi vereceğiz. Bilhassa bayanların el emeği göz ışığı eserlerini satabilmeleri için e-ticaret sistemi kuracağız. Böylelikle aile iktisadına de katkı sunmalarına vesile olacağız. Muhtaçlık sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek hizmeti için 10.000 kişilik Orhangazi Aşevi’ni kuracağız.” biçiminde muştularını sıraladı.

Ali Tombaş, Sultanbeyli'Nin Yüz Akı Olacak 100 Projeyi Açıkladı - İlisuluk Haber

Herkese hitap eden projeleri süratle hayata geçireceklerini vurgulayan Tombaş, “Sultanbeyli’mizde 7’den 70’e herkesin hayatına dokunacak 100 projeyi de Allah’ın müsaadesiyle yapacağız. Heyecanımız yüksek, gücümüz tam, irademiz güçlü. Türkiye Yüzyılı’nın YÜZ AKI olacak projelerimizi tek tek hayata geçirecek, milletimizin emanetine alnımızın akıyla sahip çıkacağız.” dedi.

Konuşmaların akabinde Ali Tombaş, Sultanbeyli Belediye Lideri Hüseyin Keskin’e çiçek takdim etti. Cumhur İttifakı’nın meclis üyesi adayları da sahneye davet edilip toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: Haberler.com Haber Merkezi / Siyaset

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz