Ankara Büyükşehir Belediye Lider Adayı Turgut Altınok, Öğrencilere Kahvaltı ve Süt Vaadi Verdi

0
39

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Lider adayı Turgut Altınok, “400 bin öğrencimize kahvaltılarını, sütlerini vereceğiz. Belediyemizin çiftliklerindeki kendi organik üretimlerimizden vereceğiz.” dedi.

Altınok, seçim çalışmalarını Keçiören’de sürdürerek, bir dizi programa katıldı.

Şehit Enes Demir Ortaokulu’ndaki Ortaokullar Ortası Atık Pil Yarışı Ödül Töreni’nde öğrencilere hitap eden Altınok, vazifeye gelmeleri durumunda iş tasası ve ümitsizliğin olmadığı bir başşehir inşa edeceklerini belirtti.

Eğitime takviye hizmetlerinin artarak devam edeceğini kaydeden Altınok, her sene 100 bin çocuğu ve genci Çanakkale’ye göndereceklerini söyledi. Altınok, “400 bin öğrencimize kahvaltılarını vereceğiz. Sütlerini vereceğiz. Belediyemizin çiftliklerindeki kendi organik üretimlerimizden vereceğiz.” diye konuştu.

Daha sonra Rizeliler Federasyonunca Kalaba Meydanı’nda düzenlenen Hamsi Şenliği’ne katılan Altınok, buradaki konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş’a tenkitlerde bulundu. Altınok, “Mevcut kaldırımların bakımını yapamayan bir ABB idaresi var. Ankara’da selde 7 vatandaşımız ömrünü kaybetti. 20 yılda neden kimse ömrünü kaybetmemişti? Son 5 yılda neden kaybetti? Mazgalların dahi paklığını yapamayan bir Büyükşehir Belediye Lideri ve adayı var. Makamlar ideolojilerin ya da hırsların deneme pisti değildir. Ankara’nın 5 yılında sıkıntılar, yitip giden canlar var. Tüm bu meseleleri inşallah çözeceğiz, Ankara’yı bir dünya başşehri yapacağız.” tabirlerini kullandı.

Altınok, Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki Amatör Spor Kulüpleri Dayanak Programı’nda da amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve atletleriyle bir ortaya geldi.

Turgut Altınok, misyona gelmeleri durumunda 2024 yılında amatör spor kulüplerine maçlarını ve idmanlarını yapabilecekleri bir saha inşa edeceklerini aktardı.

Amatör spor kulüplerine yapmayı planladıkları dayanakları anlatan Altınok, “Büyükşehirde de her yıl amatör spor kulüplerinin hesabına 250 bin lira yatıracağız. Başşehir Ankara’mızı sporun da başşehri yapacağız.” dedi.

Kaynak: AA / Yeni

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz