Antalya’da görenleri şaşkına çeviren olay: Daima kazaya karışan arabasını binaya astı

0
39

Antalya‘da görenleri şaşkına çeviren olay: Daima kazaya karışan arabasını binaya astı

Kaza yapan arabasına o denli bir ceza verdi ki

Arabasını konutundan sarkıtan Mehmet Aydın :

“Arıza kimde diye düşündüm, arıza arabada”

ANTALYA – Antalya’nın Alanya ilçesinde, kaza yaptığı arabasını cezalandırmak isteyen adam akıllara gelmeyecek bir prosedür seçti. Mehmet Aydın, daima kazaya karışması nedeniyle bu türlü bir sisteme başvurduğunu söz etti.

Alanya Sugözü Mahallesi Kütürüp Mevkii’nde yaşayan 47 yaşındaki Mehmet Aydın’ın, kullandığı arabayla geçtiğimiz gün kazaya karıştı. Aydın, daha sonra arabasını konutunun önünde dört gün bekletti. Ayan, daha sonra vinç yardımıyla iki katlı müstakil konutunun çatısından halatla ile aracını binanın dışına astı. Yaklaşık bir ton yükündeki 32 yaşındaki arabası duvarda asılı görenler ise büyük şaşkınlık yaşadı. Meskenin duvarında adeta şaha kalkmış haldeki arabanın imajı mahalle halkını da şoke etti. Görenleri hayrete düşürecek biçimde duran arabasının kazaya karışmadığını sav eden Aydın, öbür araçlara ve duvarlara çarpması sebebiyle arabasını iple bağlama biçiminde bir ceza verdiğini söyledi.

“Arıza kimde diye düşündüm, arıza arabada”

Otomobilin içinde bir şeye gereksinimi olduğu vakit merdiveni kullandığını lisana getiren Aydın, arabanın kimseye ziyanının olmadığını tabir etti.

Zaman vakit asılı biçimdeki arabasından müzik dinleyen Aydın, gelen reaksiyonlarla ilgili ise, ” Arabamla küçüklü kazalara karıştım. Bir ay evvel ehliyetim gitti. Arıza kimde diye düşündüm, arıza arabamda. O yüzden astım arabamı. 4 gündür, 200 bin lira karım var” dedi.

Aydın, arabasını yaklaşık 2 yıl boyunca buradan indirmeyeceğini kelamlarına ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz