Back-End Developer Meslek Eğitimi Başlıyor!

0
59

Program, teknoloji ve yazılım dünyasında sürdürülebilir meslek fırsatları yaratma maksadı güderken, sizlere en aktüel ve inovatif eğitim metotlarını sunarak kesimdeki dönüşümün bir kesimi olmanızı sağlıyor. Co-Founder Academy ve Aloha Dijital Akademi’nin iş birliği ile hayata geçirilen Back-End Developer Meslek Eğitimi programı, yazılım dünyasında fark yaratmak isteyen bireylere kapılarını açıyor!

Back-End Developer Eğitimi başlıyor!

Bu eşsiz program, iştirakçilerine 140 saat müddetince SQL Server’da bilgi sorgulama, Windows ve .Net platformlarında uygulama geliştirme, C# programlama lisanı ve obje yönelimli programlama, yazılım geliştirme süreçlerinde SOLID prensipleri ve tasarım desenleri üzere hususlarda derinlemesine bilgi sunmayı vaat ediyor. Ayrıyeten, data tabanı idaresi ve erişimi, Entity Framework kullanımı ve ASP.NET Core API ile çağdaş web servisleri geliştirme üzere alanlarda uygulamalı eğitim fırsatları sağlayacak.

Back-End Developer Meslek Eğitimi Başlıyor! - İlisuluk Haber

Katılımcılar, program sonunda Co-Founder Academy ve Aloha Dijital Akademi onaylı bir sertifika ile mesleksel yeterliliklerini belgeleyecekler. Eğitim içeriği, Microsoft SQL Server sorgulama tekniklerinden, .Net geliştirme platformlarına, C# ve obje yönelimli programlama prensiplerinden, yazılım tasarımı ve mimarisine kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

Hakkı Alkan’dan yeni teşebbüs: Co-Founder.Academy!

20 saatlik SQL Server, 44 saatlik .Net geliştirme, 22 saatlik C# programlama, 18 saatlik SOLID prensipleri, 24 saatlik data erişim teknikleri ve 12 saatlik ASP.NET Core API geliştirme modülleri, bu programın temel taşlarını oluşturuyor.

Eğitim, kesimde tanınmış uzmanlar tarafından verilecek olup, iştirakçilere mentorluk, proje bazlı çalışmalar ve sunumlar üzere pek çok kıymetli tecrübe sunacak. İki aylık bir staj süreci de programın değerli bir modülü olarak yer alıyor, bu sayede öğrenciler aldıkları teorik bilgileri pratikte uygulama bahtı bulacaklar.

Bu program, teknoloji ve yazılım alanındaki en son trendlere ahenk sağlamak, bu alanda meslek yapmayı hedefleyen profesyonellere ve girişimcilere yönelik tasarlandı. 7 Mart 2024 son müracaat tarihine kadar kayıt olun ve yazılım dalında kendinizi bir adım öne taşıyın!

Program hakkında daha fazla bilgi için Co-Founder Academy ve Aloha Dijital Akademi’nin web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Mesleğinizi bu heyecan verici ve dinamik alanda ilerletme fırsatını kaçırmayın artık başvurun!

Siz bu mevzu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz