Bisikletli hırsız kamerada…Düşe kalka 3. kattaki montu çalıp kaçtı

0
58

Bisikletli hırsız kamerada…Düşe kalka 3. kattaki montu çalıp kaçtı

Görüntüyü izleyen vatandaş gözlerine inanamadı

Bisikletle geldi, kedi üzere tırmandığı balkondan mont çaldı

BURSA – Bursa’da bir kuşkulu bisikletiyle ilerlerken, 3. katta asılı montu görünce frene bastı. Servis aracının üzerine tırmanan kuşkulu balkondaki montu alıp aşağı atladı. Düşe kalka bisiklete binen kuşkulu olay yerinden kaçarken, manzarayı gören vatandaş gözlerine inanamadı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Orta sokaklarda bisikletiyle ilerleyen bir kuşkulu, başını üst çevirdiğinde 3. katta balkona kuruması için asılan mont gördü. Bisikletten atlayan kuşkulu, balkona erişmek için evvel park halindeki servis aracının üzerine daha sonra da tırmanıp 3.kattaki balkona ulaştı. Servis aracından atlayan kuşkulu bu sefer de soluğu asfaltta aldı. Düşe kalka bisiklete binen kişi süratle olay yerinden kaçarken, manzaraları izleyen vatandaş adeta şok yaşadı.

Şüpheliye mana veremeyen vatandaş izlediği imgeler üzerine, “Adam bisikletle gezerken, başını kaldırıyor. Balkonda mont görünce de bisikleti bırakıp, servis aracına tırmanıp montu çalıyor. Sonra aşağı atlıyor. İzlediğimde çok şaşırdım. Bu türlü bir harekete ne gerek vardı?” diye konuştu.

Bisikletli Hırsız Kamerada...düşe Kalka 3. Kattaki Montu Çalıp Kaçtı - İlisuluk Haber

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz