Bölgesel parklar, üst geçitler ve başka projeler… “Hendek için yeni projelerimiz hazır”

0
67

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Lider Adayı Yusuf Alemdar, Hendek ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla bir ortaya geldi. Programında Hendek Kapalı Pazar yerini ziyaret eden Alemdar, talep ve görüşlere kulak verdi. Akabinde Başpınar Mahallesi esnafıyla bir ortaya gelen Alemdar, iyi ve bol çıkarlar diledi.

Programlarının son durağında ise Hantek seçim irtibat ofisi açılışı ve mahalle buluşmasına katılan Alemdar, güzel olsun dilekleriyle kurdeleyi kesti. Hayli ağır bir iştirakin gerçekleştiği programlara, AK Parti Vilayet Lideri Yunus Tever, MHP Vilayet Lideri Oğuz Alkaş, Hendek Belediye Lideri ve Lider Adayı Turgut Babaoğlu, AK Parti Hendek İlçe Lideri Adem Öz, MHP Hendek İlçe Lideri Burhan Ünlü, AK Parti Hendek Bayan Kolları Lideri Tülay Ekşioğlu ve AK Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları Lideri Ömer İbrahimbaş katıldı.

Bölgesel Parklar, Üst Geçitler Ve Başka Projeler… &Quot;Hendek Için Yeni Projelerimiz Hazır&Quot; - İlisuluk Haber

Cumhur İttifakı unsurlu bir dava yürüyüşüdür

Programda konuşan AK Parti Hendek İlçe Lideri Adem Öz, “Programımızın mahallemize ilçemize ve kentimize iyi olmasını temenni ediyorum. Cumhur İttifakı’mız 15 Temmuz sonrası kurulmuş prensipli bir dava yürüyüşüdür. Bizler adeta etle tırnak üzereyiz. Bu ittifaka daima birlikte sahip çıkacağız. Yusuf liderimiz ve Turgut liderimiz ilçemizi 5 yılda çok daha farklı yerlere getirecek. Buna yürekten inanıyoruz” dedi.

MHP Hendek İlçe Lideri Burhan Tanınmış, “Sizler bu meydanları bu kalabalıkla doldurdukça, bizler 31 Mart’ta büyük bir zafer kazanacağımıza daha çok inanıyoruz. Hepinizden Allah razı olsun. İnşallah hem Sakarya hem de Hendek olarak 1 Nisan sabahına çok daha heyecanlı ve coşkulu uyanacağız” diye konuştu.

Bölgesel Parklar, Üst Geçitler Ve Başka Projeler… &Quot;Hendek Için Yeni Projelerimiz Hazır&Quot; - İlisuluk Haber

Talepleri yerine getireceğiz

Hendek Belediye Lideri ve Lider Adayı Babaoğlu, “Sizlerin teveccühü ile belediye lideri oldum. 5 yılda çok işler yaptık. Tabi ki eksiklerimiz vardır. Artık çıraklık periyodu bitti. Birçok eksiğimizi tamamladık. Artık Yusuf Liderimizin dayanağı ve azimli çalışma ile ilçemizi daha hoş yarınlara taşıyacağız. Yeni mahallenin yağmursuyu problemini çözdük. Kilitli parke ve asfalt çalışmaları yaptık. 11 mahallemizde büyük parklar yaptık. Burada da eksiklerimizi tamamlayacağız. En büyük muhtaçlığın Sıhhat Ocağı olduğunu biliyoruz. Bunun için fizibilite çalışmaları yapıyoruz. Burada halı saha talebi oldu bu talebi de karşılayıp en kısa müddette halı alanımızı faaliyete alacağız” biçiminde konuştu.

Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır

MHP Vilayet Lideri Oğuz Alkaş ise, “Sakarya’nın 16 ilçesinde inanmışlık ve dava şuuruyla hareket ediliyor. Öbür hiçbir hesap kitap yapılmıyor. Kimse nefsiyle hareket etmiyor. Cumhurbaşkanımız diyor ki herkes istediği partide siyaset yapabilir ama Cumhur İttifakı treninden inenler bir daha bu trene binemezler. Bizim duruşumuz tarafımız ve adayımız muhakkak. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. İnşallah daima bir arada zafere ulaşacağız” sözlerini kullandı.

16 ilçemizin tamamını kazanacağız

AK Parti Vilayet Lideri Yunus Tever, Sakarya’nın 31 Mart’ta rekor kıracağını belirterek, ” Hendek her vakit Cumhur İttifakı’nın yanında oldu. Allah sizden razı olsun. Önümüzde çok kıymetli bir seçim var. Bizim bu seçimde tezimiz şu; büyükşehirde rekor oy alıp Türkiye birincisi olmak ve 16 ilçemizin de tamamını kazanmaktır. Bunun için canla başla çalışacağız. Cumhur İttifakı olarak oyumuzu çok önemli bir formda yükselteceğiz. Cumhurbaşkanımızın dediği üzere bu trenden inen bir daha bu trene binemez. Bizim adayımız Hendek’te bizim Turgut’tur. Bunun üstüne diğer laf yok. Hendekli hemşerilerim Turgut liderimize ve Yusuf liderimize sahip çıkacaktır” diye konuştu.

Çocuklarımızın geleceğine ışık tutmak için planlarımızı tamamladık

Programda konuşan Alemdar, “Bizler yıllardır siyaset yapıyoruz. Turgut liderimizle geçtiğimiz beş yılın tahlilini yaptık. Artık yeni periyot için başı dik olarak karşınızda, kendisine hizmetleri için teşekkür ediyorum. Hayat değişiyor beklentiler gelişiyor. İnşallah biz milletimize hizmetkar olmaya geliyoruz. Âlâ günde de makûs günde de sizinle birlikte olacağız. 672 mahallemize hizmet götürmeyi, çocuklarımızın geleceğine ışık tutmak için planlarımızı tamamladık” dedi.

Her ilçemizi kendi kurallarına nazaran planladık

Başkan Adayı Alemdar, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, “Projelerimizi tamamladık. Buradabölgesel park yapacağız. Yalnızca halı saha, basketbol alanı, oyun kümesi olan değil, tüm kesitlerin vakit geçirebildiği nefes alabildiği temalı parklar yapacağız. Bu sorunu en kısa müddette Turgut liderimizle bir arada çözeceğiz. E5 yolunun ikiye böldüğü Hendek’te karşıdan karşıya geçmek için katlı geçişler yapacağız. Terminalimizi yenileyeceğiz. İlkokul ve ortaokula giden çocuklarımıza belediye araçlarımızla fiyatsız ulaşım, lise ve üniversite öğrencilerimde yüzde 54 indirim sağlayacağız. Çiftçilerimizin üretimde toprak tahlilinde ilacında tüccara götürünceye kadar yanında olacağız. Her ilçemizi kendi kurallarına nazaran planladık” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz