Çanakkale Boğazı kapatıldı mı, neden kapandı? Çanakkale Boğazı gemi geçişine açıldı mı?

0
183

Çanakkale Boğazı kapatıldı mı? Çanakkale Boğazı ağır sis nedeniyle çift taraflı olarak transit gemi geçişine kapatıldı. Çanakkale Boğazı kapatıldı mı merak ediliyordu. Pekala, Çanakkale Boğazı neden kapandı, gemi geçişine ne vakit açılacak? Ayrıntılar haberimizde…

ÇANAKKALE BOĞAZI GEMİ GEÇİŞİNE KAPANDI MI?

İstanbul Boğazı’nda sabah saatlerinde tesirli olan sis nedeniyle gemi trafiğinin askıya alınması sonrası bu defa de Çanakkale Boğazı çift taraflı olarak transit gemi geçişine kapatıldı. Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü grupları tarafından kuzey ve güneyden boğaza girecek gemilerin kaptanları telsizle uyarıldı. Öte yandan sisin tesirini kaybetmesinin akabinde gemi trafiğinin olağana döneceği belirtilirken mahallî feribot seferleri ise sürüyor.

TRANSİT GEMİ GEÇİŞLERİ DURDURULDU

Öğle saatlerinde boğaz açıklarında tesirini artıran sis, denizdeki görüş uzaklığının düşmesine neden oldu. Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğünce, kuzey ve güneyden girecek gemilerin kaptanları telsizle uyarılarak, boğazın 17.30 prestijiyle çift istikametli transit gemi geçişine kapatıldığı duyuruldu.

Çanakkale Boğazı Kapatıldı Mı, Neden Kapandı? Çanakkale Boğazı Gemi Geçişine Açıldı Mı? - İlisuluk Haber

YEREL FERİBOT SEFERLERİ DEVAM EDİYOR

Sisin tesirini kaybetmesinin akabinde gemi trafiğinin olağana döneceği belirtildi. Mahallî feribot seferleri ise sürüyor.

SABAH SAATLERİNDE İSTANBUL BOĞAZI DA KAPATILMIŞTI

İstanbul Boğazı’ndaki gemi trafiği, sis nedeniyle çift taraflı olarak durdurulmuştu. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya nazaran, İstanbul Boğazı’nda gemi trafiğinin sis nedeniyle çift taraflı olarak askıya alındığı bildirilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz