Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Lider Adayı Turgut Altınok, Su Fiyatlarında Yüzde 50 İndirim Yapacak

0
46

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Lider adayı Turgut Altınok, seçimi kazandıkları takdirde su fiyatlarında yüzde 50 indirim yapacaklarını söyledi.

Samanpazarı esnafını ziyaret eden, vatandaşlarla sohbet eden Altınok, daha sonra Ulucanlar Cezaevi’nde düzenlenen Esnaf Buluşması Programı’na katıldı.

Altınok, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın da hazır bulunduğu programdaki konuşmasında, belediye liderinin kentin 5 yılını değil, kentin geleceğini planladığını belirtti.

Olası bir İstanbul zelzelesi nedeniyle birçok iş beşerinin firmalarını Ankara’ya taşıdığını lisana getiren Altınok, Ankara’da 5 yılda bir tane bile organize sanayi bölgesi yapılmadığını söz etti.

Altınok, “İnşallah mevcut olan organize sanayi bölgelerimizin altyapısını, üstyapısını yapacağız. Üstelik de ‘Para ver, yapayım’ anlayışı yok. Hiçbir para talebinde bulunmadan AR-GE merkezlerini kuracağız.” diye konuştu.

Önceki yıllarda sağanak nedeniyle Ankara’da 7 kişinin vefat ettiğini hatırlatan Altınok, bunun nedeninin mazgalların periyodik olarak temizlenmemesi olduğunu söyledi.

Seçimi kazandıkları takdirde Ankara’yı eser ve projelerle cazip hale getireceklerini belirten Altınok, “Devasa akvaryum, tropik sera, hayvanat bahçesini de yapacağız. Gerçek, düzmece değil. Dijital hayvanat bahçesine 160 milyon para harcadı. Bunun üzere bir iki parayı fuar alanına harcasaydın. Havaalanı metrosu ve Altındağ-Siteler metrosu yapacağız.” diye konuştu.

Şu an Türkiye’nin en değerli suyunu Ankaralının tükettiğini söyleyen Altınok, “31 Mart’tan sonra su fiyatlarını yüzde 50 indireceğiz.” sözünü kullandı.

Ankara’yı, tarımın da başşehri haline getirmek istediklerini söyleyen Altınok, esnafa ve emekliye verecekleri dayanakları de anlattı.

Programda, AK Parti Ankara Vilayet Lideri Hakan Han Özcan ve AK Parti’nin Altındağ Belediyesi Lider adayı Veysel Tiryaki de konuşma yaptı.

Kaynak: AA / Siyaset

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz