Cumhur İttifakı Edirne Belediye Lider Adayı Belgin İba Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

0
34

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Lider Adayı Belgin İba, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Vilayet Başkanlığından yapılan açıklamaya nazaran, İba, Abdurrahman Mahallesi’ni, DSİ 11. Bölge Müdürlüğünü ve Yeni Sanayi Sitesi İdare Konseyi Lideri Ayhan Çiftçi’yi ziyaret etti, Hamzabeyli ve Çömlekakpınar köylerinde cenaze merasimlerine katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İba, vatandaşlarla bir ortaya gelmeye devam ettiklerini belirtti.

Edirne’nin beklentilerini dinleyerek neler yapabileceklerini istişare ettiklerini lisana getiren İba, “Projelerimizi anlattık. Büyük bir sevgi seli ile karşılaştık, bu sevgiye, bu takviyeye layık olmak için çok çalışacağız. Edirne’miz kazanacak. Daima Birlikte Edirne’ye layık olduğu hizmeti kazandıracağız.” sözlerini kullandı.

CHP Edirne Belediye Lider Adayı Akın

CHP Edirne Belediye Lider Adayı Filiz Gencan Akın, saha çalışmalarını sürdürüyor.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya nazaran Gencan, Vilayet Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Lideri Sezai Irmak, lokal gazeteler ve sendika temsilcilerini ziyaret etti, projelerini anlattı.

Ziyaretlerinin süreceğini belirten Akın, kenti ortak akılla yönetmek istediklerini tabir etti.

Tekin’den 28 Şubat mesajı

Saadet Partisi Vilayet Lideri Sinan Tekin, “post çağdaş darbe” olarak isimlendirilen 28 Şubat’ın 27. yıl dönümü münasebetiyle ileti yayımladı.

Tekin iletisinde, 28 Şubat darbesinin, milletine ve ülkesine hizmet aşkıyla yanan Erbakan Hoca ve yol arkadaşlarına yapıldığını belirtti.

28 Şubat darbesinin, tüketen bir ülkeden, üreten bir ülke olmaya hazırlanan Türkiye’ye yapıldığını söz eden Tekin, şunları kaydetti:

“28 Şubat darbesi, kokuşmuş Batı medeniyetinden kurtulup özüne, inancına, kendi medeniyet kıymetlerine dönmeye hazırlanan milletimize yapılmıştır. 28 Şubat darbesi, halkın emeğini sömüren bir avuç ‘beyaz adam’ yerine, halkın parasını halka hizmet için oluşturulan ‘havuz sistemine’ yapılmıştır.

28 Şubat darbesi, ırkçı emperyalizmin sömürü alanı haline gelmiş, istedikleri üzere at koşturdukları, istikrarsızlık için yaptırdıkları vekalet savaşlarıyla her köşesinde oluk oluk kan ve gözyaşı dökülen İslam coğrafyasında, global güçlerin planlarını bozacak, sömürü, kan ve gözyaşının akmasına dur diyecek ‘İslam Birliği’ projesine yapılmıştır. Saadet Partisi Edirne Vilayet Başkanlığı olarak 28 Şubat sürecinde fikirlerine, ülküsüne beton dökülmeye çalışılan merhum Genel Liderimiz Necmettin Erbakan’ı minnetle anıyor, ülkemizin bir daha rastgele bir darbeyle karşılaşmamasını temenni ediyoruz.”

Kaynak: AA / Yeni

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz