Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Lider Adayı Aydın Ayaydın Bodrum’da Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

0
48

Cumhur İttifakı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Lider adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Bodrum ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Ayaydın, birinci olarak Bodrum ilçesinde basın mensuplarıyla bir ortaya gelip projelerini ve çalışmalarını anlattı.

Daha sonra Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Lider adayı Mehmet Tosun ile Mumcular pazarını gezen Ayaydın, bölgedeki esnafı ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, taleplerini dinleyen Ayaydın ve Tosun seçimlerde dayanak istedi.

Başkan adayları, daha sonra gittikleri bölgede, uzun mühlet evvel imaline başlanan Mumcular Mahallesi’ndeki yolun bitirilmemesine ve etrafta açık olan çukurların tehlike yaratmasına reaksiyon gösterdi.

Mazı Mahallesi’ne de geçerek bölge halkıyla bir ortaya gelen Ayaydın ve Tosun, çocuklarla da yakından ilgilendi.

Ayaydın, ziyaretlerin akabinde yaptığı açıklamada, seçilmesi durumunda kimi yasaklar getireceğine yönelik savların lisana getirildiğini anımsatarak, bunların temelsiz olduğunu söyledi.

Kendisinin ve ailesinin 25 yıldır Bodrum’da yaşadığını lisana getiren Ayaydın, “25 yıldır ben eşim, kızlarım ve oğlum Bodrum’da olağan hayat standartlarında yaşıyoruz. Bugüne kadar hiç kimse ne bana ne kızlarıma ne eşime ne de oğlumun hayat usullerine müdahale etmedi, etmez. Biz niçin hayat biçimine müdahale edelim? Ben büyükşehir belediye lideri seçildikten sonra da yaşantımda hiçbir değişiklik olmayacak. Bugüne kadar nasıl yaşadıksa ben ve ailem bu formda yaşayacağız.” dedi.

AK Parti’nin bugüne kadar hayat üsluplarına asla müdahale etmediğini, bundan sonra da ne kendisinin ne de bir diğerinin hayat usulüne müdahale etmeyeceğini lisana getiren Ayaydın, şöyle konuştu:

“Belediye lideri seçildiğimizde ‘içkili yerlere ruhsat verilmeyecek’ deniliyor. Bu büsbütün yanlış, bu türlü bir şey olması mümkün değil. Herkes istediği üzere alkollü yer de açar, içkisini de içer, içki de satar. Bu benim ilgi alanımın dışındadır. Herkes dilediği üzere yaşar. Asla bir müdahale kelam konusu olmayacak. Bunu çıkaranlar kaygıya kapılmışlardır, seçimi kaybediyorlar, bizim seçimi kazanacağımızı görüyorlar, halkın teveccühünün bizden yana olduğunu görüyorlar. Panikle ne yapacağını, ne söyleyeceğini şaşırıyorlar. Bu sefer AK Parti gelirse hayat üslubuna müdahale edilecek üzere dedikodular yapıyorlar. Asla bir müdahale kelam konusu olmayacak. Herkes nasıl yaşamak istiyorsa, dilediği üzere yaşayacak.”

Ayaydın, belediye lideri seçildiğinde Muğla ve ilçelerinin konserlerle, sinemalarla, tiyatrolarla, etkinlikler ve sergilerle bir sanat kenti olacağını, gençlerin istediği sanatkarları getireceğini lisana getirdi.

Bodrum Kent Stadının ilçeye yakışmadığını belirten Ayaydın, “Yeni Bodrum Stadı projesini de hazırladım. Finansmanı da hazır. 76 dönüm içerisinde Kızılağaç Mahallesi’nde. Bodrum spor maçlarını orada oynayacak. 10 bin kişilik UEFA standartlarında bir stat olacak. Mevcut stadın yerini de meydan, yeşil alan ve rekreasyon alanı yapacağız. Bodrum’un kent merkezini canlandıracağız, gençlerimize spor imkanları, gençlerimiz için her türlü ulusal ve milletlerarası etkinlikler olacak. Gençlerimizin hayat şekillerine bırakın müdahale etmeyi, onlarla birlikte yaşayacağız, onların istek ettikleri şeyleri de Bodrum’a getireceğiz.” tabirlerini kullandı.

Kaynak: AA / Siyaset

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz