Denizli’de Anneleri Öldürülen Yabancı Çocuklar Devlet Muhafazasına Alındı

0
41

Denizli‘de babaları tarafından gözlerinin önünde anneleri öldürülen yabancı çocuklar, devlet muhafazası altına alındı. Katil zanlısı ise sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Pamukkale ilçesi Deliktaş Mahallesi’nde meydana gelen olayda, geri dönüşüm gereçleri toplayarak geçimini sağlayan Afganistan asıllı Mohammad Esmail Habibi (42), uzun müddettir birlikte yaşadığı 30 yaşındaki Nasım Gol Karımı’yla tartışmaya başladı. Birlikte yaşadığı bayanla bir müddet tartışan Mohammad Esmail Habibi, eline aldığı bıçakla çocuklarının annesi olan bayana saldırdı. Gözleri önünde babalarının annelerini bıçakladığını gören çocukların yardım çığlıkları üzerine komşuları ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sıhhat takımı sevk edildi. Sıhhat grupları Karımı’nın ömrünü yitirdiğini belirlerken, cinayet zanlısı ise polis takımlarınca gözaltına alındı.

Çiftin iki erkek çocuğu ise dün pedagog eşliğinde tabir vermelerinin akabinde Aile ve Toplumsal Siyasetler Müdürlüğü tarafından devlet müdafaası altına alındı.

Öte yandan, katil zanlısının emniyetteki süreçlerinin akabinde sabah saatlerinde adliyeye sevk edildiği öğrenildi. – DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz