Denizli’de Bayanı Bıçakla Öldüren Zanlı Tutuklandı

0
38

Denizli‘de birlikte yaşadığı ve iki çocuğunun annesi olan bayanı, bıçakla öldüren cinayet zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Pamukkale ilçesi Deliktaş Mahallesi’nde meydana gelen olayda, geri dönüşüm materyalleri toplayarak geçimini sağlayan Afganistan asıllı Mohammad Esmail Habibi (42), uzun müddettir birlikte yaşadığı 30 yaşındaki Nasım Gol Karımı’yla tartışmaya başladı. Birlikte yaşadığı bayanla bir mühlet tartışan Mohammad Esmail Habibi, eline aldığı bıçakla çocuklarının annesi olan bayana saldırdı. Gözleri önünde babalarının annelerini bıçakladığını gören çocukların yardım çığlıkları üzerine komşuları ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sıhhat takımı sevk edildi. Sıhhat takımları Karımı’nın ömrünü yitirdiğini belirlerken, cinayet zanlısı ise polis gruplarınca gözaltına alındı.

Habibi’nin polise verdiği sözünde eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü, cinayeti bu nedenle işlediğini söylediği öğrenildi. Emniyetteki süreçlerinin akabinde katil zanlısı Habibi, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Habibi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, çocuklarının gözünün önünden öldürülen bayanın cenazesi ve devlet müdafaası altına alınan 14 ve 16 yaşındaki çocuklarının durumu ile ilgili aile üyelerinin Denizli’ye gelmesi bekleniyor. – DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz