Denizli’de Yabancı Asıllı Şahıs Bayanı Bıçakla Öldürdü

0
34

Denizli‘de yabancı asıllı şahıs, birlikte yaşadığı ve iki çocuğunun annesi olan bayanı bıçakla öldürdü. Çocukların yardım çığlığı üzerine gelen komşuları tarafından ihbar edilen katil zanlısı, polis tarafından yakalandı.

Olay, Pamukkale ilçesi Deliktaş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, geri dönüşüm materyalleri toplayarak geçimini sağlayan Afganistan asıllı Mohammad Esmail Habibi (42), birebir meskende uzun yıllardır yaşadığı ve iki çocuğunun annesi olan Nasım Gol Karımı (30) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine Mohammad Esmail Habibi eline aldığı ekmek bıçağı ile Nasım Gol Karımı’yı bıçakla yaraladı. Çocukların yardım çığlığı üzerine komşuların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sıhhat grubu sevk edildi. Sıhhat takımlarının birinci müdahalede bulunduğu Karımı’nın olay yerinde ömrünü yitirdiği belirlendi. Olay yerinde katil zanlısı adam da Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Ofis Amirliği gruplarınca gözaltına alındı. Çiftin çocuklarından biri ise görgü şahidi olarak pedolog eşliğinde söz vermek üzere Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen katil zanlısını kendisine görüntüleyen basın mensuplarına “Söyleyecek hiçbir şeyim yok” diyerek reaksiyon gösterdi.

Öte yandan, çiftin yaklaşık bir yıl evvel mahalleye taşındığı belirtilirken, çocuklarının babalarının sık sık tartışma çıkartarak annelerine saldırdığını tabir ettiği öğrenildi. – DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz