Düzce’de çeltik yetiştiriciliği için 875 bin TL’lik proje kabul edildi

0
38

DÜZCE(İHA) – Düzce‘de çeltik yetiştiriciliğinin artırılması ve coğrafik işaretli Konuralp pirincine katkı projesi ile 875 bin TL bütçeli proje Tarım ve Orman Bakanlığınca kabul edildi. Çeltik tohumu almak isteyen üreticiler 1 Mart 2024 tarihine kadar başvurabilecek.

Tarım Ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, 2024 Yılı Tarım Topraklarının Kullanımının Aktifleştirilmesi Projeleri ortasında yer alan, Düzce Vilayet tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan Düzce Vilayetinde Çeltik (Oryza sativa) Yetiştiriciliğinin Artırılması ve Coğrafik İşaretli Konuralp Pirincine Katkı Projesi ile 875 Bin TL bütçeli proje kabul edildi.

Düzce Tarım ve Orman Vilayet Müdürü Esra Uzun kendisini ziyaret eden Çeltik Üreticileri Temsilcisi Halil Yılmaz ve beraberindeki çeltik üreticileri nezdinde projenin üreticilere güzel olmasını ve bereketli bir dönem geçirmeleri temenni etti. proje dahilinde çeltik tohumu almak isteyen üreticilerin 1 Mart 2024 tarihine kadar müdürlüğe başvurabilecekler.

Çeltik Üreticileri Temsilcisi Halil Yılmaz ve beraberindeki çeltik üreticileri Düzce Vilayet Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanan ve kabul edilen proje için Vilayet Müdürü Esra Uzun’a ve tarım ve Orman Bakanlığına teşekkür etti. – DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz