Fatih Mehmet Kocaispir: Adana, siyasi meslek uğruna geleceğini karartan zihniyetle hesaplaşacak

0
69

Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir Belediye Lider adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “Adana, 5 yıldır siyasi meslek uğruna bu kentin geleceğini karartan, algı ve billboard belediyeciliği yapan zihniyetle 31 Mart’ta hesaplaşacak.” dedi.

Kocaispir, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın iştirakiyle İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitingde, Yüreğir’de ortaya koydukları çalışmaların çok daha hoşlarını kent genelinde yapacaklarını söyledi.

Adana’nın meselelerini çözmeye hazır olduklarını belirten Kocaispir, kentle ilgili projeleri 29 Şubat’ta duyuracaklarını anlattı.

Kocaispir, kenti her manada geliştireceklerine işaret ederek, “Projelerimizle ulaşım, sarsıntıya dirençli kentler, kentsel dönüşüm, iktisat, üretim, kültür, turizm, ziraî kalkınma, gençlik ve sporda ‘Adana Yüzyılı’ başlayacak. Bayanların inançlı ve hoş kenti ‘Adana Yüzyılı’ başlayacak. Her kısma dokunacak toplumsal ve adil belediyecilikle ‘Adana Yüzyılı’ başlayacak. Adana, Türkiye Yüzyılı’nın göz bebeği ve incisi olacak.” sözlerini kullandı.

Şehirlerin ruhu ve duygusu olduğunu vurgulayan Kocaispir, şöyle konuştu:

“Adana, 5 yıldır siyasi meslek uğruna bu kentin geleceğini karartan, algı ve billboard belediyeciliği yapan zihniyetle 31 Mart’ta hesaplaşacak. İnanıyorum ki Adana, işçilerin ve onların pak yavrularının ekmeğiyle oynayan, ayrıştıran, bölen, kentte huzur ve iyilik bırakmayan, sinekle bile gayret edemeyen bu zihniyeti 31 Mart’ta tasfiye edecek, ‘güle güle’ diyecek. İnanıyorum ki Adana, kendisi üzerinde kurulan siyasi rant masalarını ‘Ben sizin kumar masalarına meze olamayacak kadar büyük ve kadim kentim, düşün artık yakamdan’ diyerek dağıtacaktır.”

Kardeşliği yine tesis edeceklerinin altını çizen Kocaispir, “Biz yalnızca Adana Büyükşehir Belediyesini AK Parti ve Cumhur İttifakı kazansın diye çalışmıyoruz. Asıl gayemiz örselenmiş, incitilmiş, Adana kimliği yıpratılmış insanımızı tekrar bu kimlik etrafında birleştirmektir. Tıpkı duygudaşlık, kaderdaşlık, kardeşlik ikliminde 31 Mart akşamından itibaren inşallah uzun yıllar bir arada olacağız. Bu kentte kardeşliği yine tesis edeceğiz, ihtirasları kaldıracağız, hırsları bitireceğiz. Yalnızca Adana Büyükşehir Belediyesini almakla kalmayacağız Adanalılık ruhuna yeni bir soluk getireceğiz inşallah.” değerlendirmesinde bulundu.

“Adana’mızı, Türkiye Yüzyılı’nın en güzide kenti haline getireceğiz”

AK Parti Adana Vilayet Lideri Ozan Gülaçtı da bugün tıpkı vakitte Adana’nın eser ve hizmet belediyeciliğiyle tanışmasının temellerini atacaklarını lisana getirdi.

Gülaçtı, şunları kaydetti:

“İnanıyoruz ki Ulusal Uğraş’ın kazanılmasında Cumhuriyet’imizin temellerinin atılmasında, cumhuriyet kıymetlerinin oluşmasında ve tüm bu kıymetlerin pekiştirilmesinde Adana’mız her vakit öncü kent olmuştur. İşte bu inanç ve kararlılıkla daima birlikte bizler üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek Adana’mızı, Türkiye Yüzyılı’nın en güzide ve beğenilen kenti haline getireceğiz. Bugün Cumhur İttifakı olarak yegane amacımız Adana’mızı geri kalmışlıktan, köhneleşmişlikten ve eskiye yüz tutmuş bu manzarasından kurtararak hak ettiği muasır medeniyetler düzeyine taşımak ve taşıdığımız noktada kalıcı eser siyasetiyle sürdürülebilir bir vizyonla buluşturmaktır.”

Kaynak: AA / Aktüel

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz