Galatasaray Lideri Dursun Özbek: Galatasaray’a karşı açılan 8-9 cephe var

0
53

Galatasaray Lideri Dursun Özbek, kulübün Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’taki Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda mali mevzularla ilgili düzenlenen fevkalâde divan şurası toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kulüp olarak birden fazla cephede uğraş verdiklerini söyleyen Özbek şu tabirleri kullandı:

Galatasaray‘a karşı açılan 8-9 cephe var. Bu cephelerde arkadaşlarımla büyük bir gayret veriyoruz. Her zamankinden çok daha fazla desteğinize, gerimizde durmanıza gereksinimimiz var. Bunu sizlerden rica ediyorum. Galatasaray’ın hem sportif hem de finansal olarak başarılı yürüyüşüne çelme takmak isteyen, bunu engellemek isteyen birçok mihrak var. Her fırsatta bunu kullanıyorlar. Bu devirdeki birlik ve beraberliğimizin, sırt sırta olmamızın büyük değeri var.”

Kulübün en büyük meselelerinden birinin faiz olduğunu söyleyen Özbek “Galatasaray bu faiz yükünden kurtulmuş olsaydı 6 aylık konsolide bilançosunda çok bedelli ve hoş bir karlılığı vardı. Seçildiğimiz birinci günden beri söz ettiğimiz en kıymetli şey, Galatasaray’ın kanayan yarası olarak söz ettiğim faiz sarmalından çıkmamız. Bunun için çalışmalarımız üst düzeyde devam ediyor. Kısa bir müddet içinde yapılandırmadan oluşan borcu ödemek suretiyle Galatasaray’ı faiz sarmalından çıkaracağız.” dedi.

Kaynak: AA / Spor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz