Gaziantep FK Lideri Memik Yılmaz: Antalyaspor maçına odaklandık

0
37

Gaziantep Fk Lideri Memik Yılmaz, 4 Mart Pazartesi günü Bitexen Antalyaspor ile yapacakları maça odaklandıklarını belirterek, ekibe ve hocalarına güvendiklerini bildirdi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya deplasmanının kendileri için kıymetli olduğunu söyledi.

Takım ve idare olarak Antalyaspor maçını çok önemsediklerini ve bu manada hazırlıkların devam ettiğini söz eden Yılmaz, şunları kaydetti:

“Bu maçı çok önemsiyoruz. İnşallah Antalya’dan istediğimiz puanla döneriz. Geçtiğimiz günlerde idare olarak toplandık. Kulübümüzün menfaatleri kapsamında birtakım kararlar aldık ve bunu kamuoyuyla paylaştık. Hocamıza ve grubumuza güveniyoruz. Tüm idare ve kadro olarak bu ve bundan sonraki maçlara kenetlendik. Dönem sonunda bu ekip, hak ettiği yerde ligi bitirecektir. Bu manada bilhassa taraftarımızın büyük takviyesine muhtaçlığımız var. Sonuçta bu kadro Gaziantep kentindeki her bireyi temsil ediyor, münasebetiyle kentteki herkesin de üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekiyor. Tek muhtaçlığımız olan şey, birlik ve beraberlik. Uygun bir oyuncu kümesine sahibiz. Kadromuz neler başarabileceklerini bize ve Türkiye’ye gösterdi. Bizler son ana kadar üzerimize düşen vazifesi ziyadesiyle yapmaya devam edeceğiz. İnşallah ligin sonunda kazanan Gaziantep kenti olacaktır.”

Mustafa Eskihellaç ferdi egzersize başladı

Kırmızı-siyahlı takımda sakatlığı nedeniyle ligde son 2 maçtır grubunu yalnız bırakan Mustafa Eskihellaç, kişisel olarak idmana başladı.

Oynadığı tüm maçlarda birinci 11’de yer alan ve kadronun en çok forma giyen oyuncularından Mustafa Eskihellaç’ın son durumu maç saati muhakkak olacak.

Sakatlığı devam eden Acosta’nın ise tedavisi devam ediyor.

Gaziantep Fk, ligde aldığı 28 puanla 17. sırada ve küme düşme sınırında bulunuyor.

Kaynak: AA / Spor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz