İstanbul’da bina makûs kokuyor reaksiyonu meydan hengamesine dönüştü: 4 yaralı

0
39

İstanbul‘da “bina makûs kokuyor” yansısı meydan hengamesine dönüştü: 4 yaralı

Kağıthane‘de bir binaya misafirliğe gelen ailenin bina makus kokuyor yansısını komşular duyunca ortalık karıştı

Misafirliğe gelen aile ve geldikleri şahıslar ile komşuları birbirine girdi

Kavgada 7 kişi yaralanırken, 4 kişi de polis tarafından gözaltına alındı

İSTANBUL – Kağıthane‘de teze nazaran, misafirliğe gelen ailenin “bina makus kokuyor” yansısını bina sakinleri duyunca ortalık karıştı. Birbirine giren aile ile bina sakinleri ortasında başlayan arbede sokağa taştı. Meydan arbedesinde 7 kişi yaralanırken, polis 4 kişiyi gözaltına alındı. Yaşananlar ise kameralara anbean yansıdı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. Teze nazaran bir aile sokaktaki bir binada oturan akrabalarına misafirliğe geldi. Binaya giren aile, argümana nazaran makûs kokudan rahatsız olunca bağırarak “bina ne kadar makus kokuyor” dedi. Bunu duyan bina sakinleri, aileye “beğenmiyorsanız gidin binadan” diye karşılık verdi. Bunun üzerine taraflar ortasında tartışma çıktı. Laf dalaşının büyüyerek küfürleşmenin başlaması üzerine taraflar birbirine girdi. O esnada teze nazaran bina sakinleri, karşı taraftaki 17 yaşındaki gencin kaşını patlatınca hengame daha da alevlendi.

“Bina berbat kokuyor” kelamları meydan arbedesine döndü

Binadan dışarıya taşan olay adeta meydan arbedesine dönüştü. Kimin kime vurduğu belirli olmayan olayda, misafirliğe gelen aile de bina sakinlerden birini çocuğuna saldırdı. Birçok kişinin yaralandığı olayla ilgili vatandaşların ihbarı üzeri olay yerine sıhhat ve çok sayıda polis grubu sevk edildi. Kısa müddette gelen polis takımları, tarafları zahmetle ayırırken 4 kişiyi de gözaltına aldı. Sıhhat grupları ise kaşı patlayan genç ile hafif formda yaralanan 6 bireye ayakta müdahale etti. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi. Tüm bu yaşananlar ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

İstanbul'Da Bina Makûs Kokuyor Reaksiyonu Meydan Hengamesine Dönüştü: 4 Yaralı - İlisuluk Haber

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz