Jandarma Genel Kumandanı Çetin, şehit ailelerine ve gazilere ziyarette bulundu

0
48

Jandarma Genel Kumandanı Çetin’den şehit ailelerine ziyaret

AKSARAY – Aksaray‘a gelen Jandarma Genel Kumandanı Orgeneral Arif Çetin, Şehit Aileleri Derneği ve Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Jandarma Genel Kumandanı Arif Çetin, kontrol ve ziyaretlerde bulunmak üzere Aksaray‘a geldi. Jandarma Genel Kumandanı Çetin, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile birlikte kent seyahatine çıktı. Aksaray Valiliği ziyaretiyle başlayan programda birinci olarak Şehit Aileleri Derneğine giden Orgeneral Arif Çetin, şehit aileleri ile bir ortaya geldi. Şehit babası ve Şehit Aileleri Derneği Lideri Hüseyin Koçak ile sohbet eden Orgeneral Çetin, Koçak’ı telefonla aradığı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüştürdü. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Biz vatanımız, milletimiz, kıymetlerimiz ve mukaddesatımız için şehit düşen kardeşlerimizi cennette cem eyle rabbim diye dua ediyoruz. Gönüllerimiz bir. Yeterliler, doğrular daima bu türlü kenetlendikçe bozguncular, şeytanın askeri olanlar her vakit kaybetmeye mahkumdurlar” dedi.

Daha sonra Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden Orgeneral Çetin, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile birlikte esnafları da ziyaret etti. Orgeneral Çetin, ziyaretleri sırasında Suriye’de vazife yapan Jandarma Uzman Çavuş Murat Ağıl’ı anne ve babası ile İzmir Bornova’da misyon yapan Uzman Jandarma Cevahir Çevik’i de babası ile görüştürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yeni

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz