Judo Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Denizli’de Yapılacak

0
36

Judo Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 05-06 Mart 2024 tarihlerinde Denizli‘nin mesken sahipliğinde yapılacak. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda gerçekleşecek şampiyonada 81 vilayetten toplamda 430 atlet tatamiye çıkacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığının koordinesinde düzenlenen Okul Sporları müsabakaları farklı branşlarda devam ediyor. Bu yarışlar kapsamında 05-06 Mart 2024 tarihlerinde Judo Yıldızlar Okul Sporları Türkiye Şampiyonası Denizli‘nin mesken sahipliğinde yapılacak.

Denizli Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü’nün organize edeceği yarışlar için hazırlıklar hummalı bir halde devam ediyor. 81 vilayetten 430 sportmen Türkiye Şampiyonası Finalleri için iki gün boyunca Denizli‘de tatamiye çıkacak. Yarışların açılış seremonisi 05 Mart 2024 Salı günü saat 14.00’te Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda olacak.

Birbiri arkasına spor tertiplerine mesken sahipliği yapan Denizli‘de tertipler sürat kesmeden devam ediyor. Judo Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını yakından takip eden Denizli Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Ömer İlman, 81 vilayetten 430 sporcuyu Denizli’de ağırlayacak olmanın memnunluğunu yaşadıklarını kaydetti. İlman, Şampiyona için Denizli’ye gelecek tüm atletlere muvaffakiyetler diledi. – DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz