Kameraya anbean yansıdı! İki başka kuyumcuya giren hırsızlardan 8 milyon 500 bin liralık vurgun

0
33

İstanbul‘da kuyumcuların kepenklerini zorla açıp içeri girdikten sonra yanlarında getirdikleri çöp poşetlerine doldurdukları altınları çalan 4 kuşkulu yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Ofis Amirliği takımlarınca yakalanan şüphelilerin 2 başka olayda toplamda 8.5 milyon liralık soygun iki farklı kuyumcudan 8 milyon 500 bin lira kıymetinde altın çaldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kuşkulu tutuklandı.

8 MİLYON 500 LİRALIK VURGUN

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Ofis Amirliği grupları, 9 ve 11 Ocak’ta Eyüpsultan ile Beylikdüzü’nde yaşanan iki başka kuyumcu hırsızlığına ait çalışma yürüttü. Yapılan incelemede iki iş yerinden 8 milyon 500 bin lira kıymetinde altın çalındığını belirleyen takımlar, olaydan iki gün sonra şüphelilerden birini yakaladı.

4 KUŞKULU TUTUKLANDI

Çalışmaların devamında kimlikleri belirlenen başka 3 kuşkulu de belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca ile 112 fişek ele geçirildi. Emniyetteki süreçlerin akabinde adliyeye sevk edilen 4 kuşkulu, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

HIRSIZLIK ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Kameraya Anbean Yansıdı! İki Başka Kuyumcuya Giren Hırsızlardan 8 Milyon 500 Bin Liralık Vurgun - İlisuluk Haber

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz