Kartal’da denetimden çıkan araç bariyerlere ve park halindeki taksiye çarptı: 4 yaralı

0
39

Kartal’da denetimden çıkan araç bariyerlere ve park halindeki taksiye çarptı: 4 yaralı

Kartal’da çok süratli seyreden hafif ticari araç bariyerlere girip park halindeki taksiye çarptı

İSTANBUL – Kartal’da çok süratli seyretmekte olan hafif ticari araç, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle evvel bariyerlere, sonra da park halindeki taksiye çarptı. Kaza sonucu 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Olay 03.30 sularında Hürriyet Mahallesi D100 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran Ankara istikametinde seyir halindeki 34 AJ 9630 plakalı hafif ticari araç, şoförü Abdulsamet Gödek’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle refüjdeki bariyerlere girdi, akabinde park halindeki 34 TBB 13 plakalı ticari taksiye çarptı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sıhhat takımları sevk edildi.

Kaza sonucu hafif ticari araçta bulunan Abdulsamet Gödek, yanında bulunan yolcu ve taksi dışında bulunan 2 taksi şoförü yaralandı. Sıhhat takımlarının birinci müdahalesi sonucu ticari araç şoför Abdulsamet Gödek’in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralılar olay yerinde yapılan birinci müdahalenin akabinde ambulansla etraftaki hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle D100 Karayolu Ankara istikametinde trafik akışı tek şeritten denetimli olarak sağlandı. İBB’nin yol bakım takımları kırılan bariyerleri ve araçlardan fırlayan modülleri temizledi. Kazaya karışan araçların alımlı yardımıyla olay yerinden kaldırılması ile D100 Ankara istikametinde trafik akışı yine olağana döndü.

Kazayla ilgili konuşan Sedat Uğur, “2 sürücü araç değişimine giderken ATM’ye para yatırmaya geldi. Aracımız inançlı bölgede beton zemindeyken tam aracımıza binerken otomobil üstümüze geldi, ne olduğunu göremedik. Doblo’da 2 kişi vardı. Büyük ihtimalle alkollüydüler. Şişeler otomobilin altında. Adam kendi canının sıkıntısını bırakmış, şişelerin kederine düşmüş. 2’si ambulansla gitti, biri ağır yaralıydı. Biz de başımızı cama vurduk. Biz de ambulansla hastaneye gideceğiz.” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz