Kastamonu’da Yakalanan 47 Bireyden 7’si Tutuklandı

0
35

Kastamonu‘da haklarında yakalama kararı bulunan 47 kişi, jandarma takımları tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan 7’si tutuklandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu Vilayet Jandarma Komutanlığı grupları tarafından 19-25 Şubat 2024 tarihleri ortasında hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda, 47 şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıslardan, 83 farklı hatadan 36 yıl 7 ay mahpus cezası ile aranan S.G., ‘kullanmak için uyuşturucu yahut uyarıcı husus satın almak, kabul etmek’ kabahatinden 6 yıl 5 ay mahpus cezası ile aranan H.C.Ş., ‘kullanmak için uyuşturucu yahut uyarıcı unsur satın almak, kabul etmek’ hatasından 4 yıl 7 ay mahpus cezası ile aranan H.D., ‘dolandırıcılık’ cürmünden 3 yıl 4 ay mahpus cezası ile aranan U.D., ‘hırsızlık’ kabahatinden 3 yıl 1 ay mahpus cezası ile aranan U.Y., ‘kullanmak için uyuşturucu yahut uyarıcı unsur satın almak, kabul etmek’ hatasından 2 yıl 10 ay mahpus cezası ile aranan M.G., ‘kasten yaralama’ hatasından 2 yıl 6 ay mahpus cezası ile aranan O.D. süreçlerinin akabinde tutuklandı. – KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz