Kupada yarı finale yükselen Fernando Santos’tan derbi yorumu: 3 puan için alana çıkacağız

0
52

Süper Lig devi Beşiktaş Teknik Yöneticisi Fernando Santos, 2-0 yendikleri Konyaspor maçının akabinde açıklamalarda bulundu.

“ADİL BİR GALİBİYET ALDIK”

Mücadeleyi kıymetlendiren teknik adam, “Çok kıymetli bir galibiyet aldık. Kupada yarı finale yükseldik. Kıymetli olacağını biliyorduk, ona nazaran hazırlandık. Yarı finalde olmak değerli. Finale ulaşmak ve kupaya ulaşmak istiyoruz. Ankaragücü maçı da sıkıntı bir yarı final olacak lakin gücümüzü biliyoruz. Bugün güzeldik. Adil bir galibiyet aldığımızı söyleyebilirim, hak ettik” tabirlerini kullandı.

“DERBİYİ YARIN DÜŞÜNECEĞİM”

Galatasaray derbisine de değinen Santos, “Bugünkü odağım bu maçtı. Yarın sabah uyandığımda yüzde yüz bir formda derbiyi düşünmeye başlayacağım. Her maça hazırlandığımız üzere hazırlanacağız. Galatasaray maçının puan olarak bir farkı yok. Ligdeki her maç çok kıymetli. 3 puan için alana çıkacağız. Derbi değerli bir maç. Burada çok yeterli bir atmosfer olacak. Lakin kazanan grubun biz olmasını umuyorum. Yarından itibaren Galatasaray maçının hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

Kupada Yarı Finale Yükselen Fernando Santos'Tan Derbi Yorumu: 3 Puan Için Alana Çıkacağız - İlisuluk Haber

Kaynak: Haberler.com Haber Merkezi / Spor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz