Kupadan elenen Çağdaş Atan’dan hakeme reaksiyon: Bu ligde Anadolu kadroları da var

0
46

Süper Lig takımı RAMS Başakşehir Teknik Yöneticisi Çağdaş Atan, 1-0 mağlup oldukları Trabzonspor maçının akabinde açıklamalarda bulundu.

“BAŞARAMADIK”

Mücadeleyi pahalandıran antrenör, “Çok istediklerimizi yapabildiğimizi söyleyemem. Fazla yaptığımız rotasyonun alana uygun yansıdığını görmedim. Topu çok çabuk rakibe verdik. Birinci yarıda konum verdik lakin tam atak yaparken golü yedik. Ondan sonra olağan oyunumuzu geri döndük. Tam takım oynasaydık, Trabzonspor’a zorluk yaşatabilirdik. Çok fazla sakatımız da vardı. Buradan sakat oyuncu vermeden ayrılmayı da düşünmüştük. Kupa kıymetli lakin lig de bizim için çok değerli. Avrupa yolunu oradan tekrar yakalayabiliriz. Bugün açıkçası eksik oyuncuların dezavantajını yaşadık. Öteki oyuncuların da bizim istediğimiz oyuna sadık kalmaları gerekiyordu, onu göremedik çok fazla. İkinci yarıda rakibi tehdit almaya başladık, başaramadık. Trabzonspor’u kutluyorum ve yarı finalde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

“BU LİGDE ANADOLU GRUPLARI DA VAR”

Karşılaşmanın son düdüğünün akabinde sarı kart görmesini kıymetlendiren ve hakeme reaksiyon gösteren Atan, “Oyuncuları uzaklaştırmak istedim yalnızca. VAR hakemi Alper Ulusoy’un birinci yarıda Emirhan’a atılan dirseği nasıl görmediğini masaya koymak isterim! Bu ligde Anadolu grupları da var, ona nazaran maç yönetmeleri gerekiyor hakemlerin” sözlerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com Haber Merkezi / Spor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz