Kupadan elenen İsmail Kartal: Şampiyon olacağız

0
40

Fenerbahçe Teknik Yöneticisi İsmail Kartal, 3-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na veda ettikleri Ankaragücü maçından sonra çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

“DERS ÇIKARMALIYIZ”

Mücadele hakkında konuşan Kartal, “Hemen oyunun başında net bir durum bulduk, gole çeviremedik. Golü yapabilseydik daha düzgün uğraş edip oyunu ele geçirebilirdik. Rakibimiz daha fazla gayret etti. Hiç bize yakışmayacak, bir reaksiyon koyamadan maçı bitirdik. Bundan ders çıkartmalıyız. Bundan evvelki berabere kaldığımız maçlarda oyunun üstünlüğünü elinde tutan, düzgün oynayan Fenerbahçe vardı. Bugün uygun oynamadık. En kısa vakitte toparlanıp, bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Hatayspor maçına en düzgün biçimde hazırlanacağız ve yolumuza bakacağız” dedi.

“TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ”

Dün oynanan Galatasaray-Antalyaspor çabasına de değinen başarılı antrenör, “Dünkü maçla ilgili neler olduğunu tüm Türkiye biliyor. Ben ne söyleyebilirim! Kamuoyunun takdirine bırakıyorum Dünkü maçla ilgili değil yalnızca dönem başından beri gelen bir şey! Biz bir penaltı kazanıyoruz, herkes ayağa kalkıyor! Lakin onun haricinde bir tane verilmeyen penaltımız var, onu kimse konuşmuyor! Çok fazla konuşmak istemiyorum orayla ilgili. Bugün istediğimiz yansıyı veremedik. Taraftarımızdan özür diliyoruz”

“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Şampiyonluğa olan inancını kaybetmediğini söyleyen antrenör, “Takım ve oyuncularıma güveniyorum. Ders çıkardık bugünkü maçtan. Tekrar Fenerbahçe’nin nasıl futbol oynadığını herkese göstereceğiz. Dönem sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

Kupadan Elenen İsmail Kartal: Şampiyon Olacağız - İlisuluk Haber

Kaynak: Haberler.com Haber Merkezi / Spor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz