M1A Metro Çizgisinde Arıza: Yolcu Yoğunluğu ve Reaksiyonlar

0
46

M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Sınırı’nda meydana gelen arıza nedeniyle Davutpaşa istasyonunda yolcu yoğunluğu meydana gelirken birtakım vatandaşlar bu duruma reaksiyon gösterdi.

Metro İstanbul toplumsal medya hesabından saat 06.27’de yapılan açıklamada, “M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Sınırımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Yenikapı-Davutpaşa ve Bakırköy-Atatürk Havalimanı istasyonları ortasında yapılmaktadır. Sefer yapılamayan Davutpaşa-Bakırköy istasyonları ortasında fiyatsız İETT otobüsleri ile hizmet verilmektedir.” sözlerine yer verildi.

Yenikapı’dan metroya bindikten sonra arıza nedeniyle Davutpaşa Metro İstasyonu’nda vagonlardan indirilen vatandaşlar otobüs durağına yönlendirildi.

Sefer yapılamayan Davutpaşa-Bakırköy ortasına konulan ring otobüs aracı ise yolcu yoğunluğu nedeniyle yetersiz kaldı.

Yolcular gelen otobüsün camlarına vurarak, sürücüden kapıları açmasını talep etti. Davutpaşa Metro İstasyonu’nda ise aksilikler nedeniyle iş ve okullarına gitmekte geç kaldıklarını belirten birtakım yolcular güvenlik görevlileriyle tartıştı.

Aynı bölgede yer alan Davutpaşa’daki tramvay durağında da yoğunluk yaşanırken Esenler’de bulunan Büyük İstanbul Otogarı istikametindeki perona güvenlik şeridi çekildi.

Metro İstanbul’un toplumsal medya hesabından saat 08.28’de yapılan açıklamada ise seferlerin olağana döndüğü duyuruldu.

Metro duraklarındaki yolcu yoğunluğu ise devam ediyor.

Kaynak: AA / Şimdiki

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz