MG3 Modeliyle MG Avrupa Elektrikli Araba Pazarına Tezli Bir Giriş Yapıyor

0
40

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de hayli popülerleşen MG, MG3 modeliyle Avrupa elektrikli araba pazarına argümanlı bir giriş daha yapıyor. Hybrid+ teknolojisi, geniş donanım düzeyleri ve eğlenceli sürüş seçenekleri ile B-segmentinde yeni favori olmayı hedefliyor. İşte MG3 özellikleri…

MG MG3 özellikleri!

MG, Cenevre Araba Fuarı’nda Yeni MG3 modelini tanıttı. Bu araç Hybrid+ güç transfer sistemi ile sınıfının en süratli ivmelenen hibrit modeli olma özelliğini taşıyor. 143kW’lık kombine gücü, 4.4l/100km’lik yakıt iktisadı ve 100g/km CO2 emisyon bedeli ile dikkat çekiyor. 1.83kWh-350V kapasiteli bataryası ile uzun elektrikli sürüş menzili sunuyor ve bu özelliği ile verimliliği kıymetli ölçüde artırıyor.

Mg3 Modeliyle Mg Avrupa Elektrikli Araba Pazarına Tezli Bir Giriş Yapıyor - İlisuluk Haber

İç yerde 7 inçlik dijital gösterge paneli ve 10.25 inçlik merkezi bilgi-işlem sistemi ile çağdaş ve teknolojik bir his uyandırıyor. Apple CarPlay/Android Auto entegrasyonu, MG iSMART ve MG Pilot üzere gelişmiş şoför dayanak sistemleri ile geliyor.

Chery, MG ve Skywell Türkiye’de fabrika açabilir!

Ayrıca, konfor ve güvenlik donanımları ortasında klima, Bluetooth irtibatlı ses sistemi, dört USB portu, geri görüş kamerası ve park sensörleri bulunuyor. Üst donanım düzeyleri, deri koltuk kaplamaları, anahtarsız giriş, ısıtmalı ön koltuklar ve direksiyon ve 360 derece kamera üzere özellikler ekliyor.

MG3, kompakt boyutları ve çevik yapılandırması ile kent içinde ve dışında keyifli bir sürüş tecrübesi sunuyor. Avrupa ve Çin’deki mühendislerin ortak çalışmasıyla, şasi ve süspansiyon farklı pazarların gereksinimlerine nazaran ince ayar yapılarak, konfor ve dinamizm ortasında ülkü bir istikrar sağlandığı söyleniyor.

Mg3 Modeliyle Mg Avrupa Elektrikli Araba Pazarına Tezli Bir Giriş Yapıyor - İlisuluk Haber

Yeni ultra yüksek sertlikteki şasi bileşenleri ve tartısı azaltan süspansiyon elemanları sayesinde, hem atik bir sürüş sunuluyor hem de rahat bir seyahat tecrübesi garantileniyor. MG3, etrafa hassaslık ve verimlilik manasında da öne çıkıyor.

Hibrit+ güç transfer sistemi, elektrik ve akaryakıtlı motorun ahengi ile hem kent içi hem de uzun seyahatlerde yüksek verimlilik sunuyor. Çeşitli sürüş modları ile her türlü sürüş şartına ahenk sağlayabilen bu sistem, kullanıcılara esneklik ve ekonomi sunmayı hedefliyor. MG’nin yedi yıl/150,000 km garantisi ile sunulan bu model, hem performans hem de verimlilik arayan şoförler için ülkü bir seçenek.

Mg3 Modeliyle Mg Avrupa Elektrikli Araba Pazarına Tezli Bir Giriş Yapıyor - İlisuluk Haber

ÖzelliklerMG3

Güç Transfer SistemiHybrid+Motor1.5-litre Atkinson döngüsüne sahip dört silindirli benzinliMotor Gücü75 kW-100 HPMotor Torku128 NmElektrik Motoru Gücü100 kW- 134 HPElektrik Motoru Torku250 NmKombine Çıkış – Güç 143 kW- 191 HPŞanzımanÜç süratli otomatikBatarya Kapasitesi1.83kWh – 350VÇekişÖn Azamî Sürat 170 km/sa0-100km/sa Hızlanma8.0 saniye80-120km/sa Hızlanma5.0 saniyeCO2 Emisyonu100 g/kmYakıt İktisadı 4.4 l/100kmYükseklik1,502 mmUzunluk 4,113 mmGenişlik1,797 mmDingil Mesafesi2,570 mmBoş Ağırlık1,285 kgBagaj Kapasitesi293 litreKoltuk Sayısı5

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz