Mudurnu’da Üniversite Öğrencilerine Terörle Çaba Semineri

0
42

Mudurnu‘da polis takımları, 120 üniversite öğrencisine terör örgütlerinin üniversitelerdeki yapılanmaları ve kurdukları tuzaklar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Bolu Vilayet Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Uğraş Şube Müdürlüğü grupları, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu’nda bilgilendirme semineri düzenledi. Terörle uğraş ve bağımlılık mevzularında bilinçlendirme gayesiyle düzenlenen aktiflik, 120 öğrencinin iştirakiyle gerçekleşti. Seminerde, öğrencilere terörle çaba konusunda farkındalık oluşturmayı ve bağımlılıkla gayrette önleyici tedbirler hakkında slaytlarla bilgi verildi.

Yapılan bilgilendirilmede öğrencilere terör örgütlerinin toplumsal medya ve yüz yüze yürüttüğü bölücü propagandalara karşı nasıl korunacakları ve devletin her daim yanlarında olduğu hakkında bilgi verildi. Aile içi bağlantının değerine de değinildi. Öğrencilere, örgütlerin bağlantı ve tuzak kurma prosedürlerinden bahsedilerek bu tuzaklara karşı dikkatli olunması gerektiği anlatıldı. Üniversite öğrencisi Ruşat Genç, “Polis arkadaşlar geldi hepimizi bilgilendirdi. Sağ olsunlar, hoş aktiflik oldu. Çok şad kaldık. Biz gençleri makus yola girmekten önlüyorlar” dedi.

Bolu Vilayet Emniyet Müdürlüğü takımları tarafından toplumun her kesitine yönelik bilinçlendirme faaliyetlerinin devam edeceği belirtildi. – BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz