Narkoçelik-3 Operasyonunda Aydın’da 48 Zehir Taciri Yakalandı

0
42

Ülke genelinde 15 vilayette eş vakitli düzenlenen Narkoçelik-3 operasyonu çerçevesinde Aydın‘da da 48 zehir taciri yakalandı, çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ortalarında Aydın‘ın da bulunduğu 15 vilayette düzenlenen Narkoçelik-3 operasyonuyla 101 zehir tacirinin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, paylaşımında “Uyuşturucu husus imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 15 vilayette eş vakitli olarak düzenlenen ‘Narkoçelik-3’ operasyonlarında 881 kilogram uyuşturucu husus ele geçirildi. 101 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Milletimizin takviye ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla müsaade vermeyeceğiz” tabirlerine yer verdi.

Bu çerçevede Aydın Vilayet Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda ise 1 kilogram esrar, 750 gram metamfetamin, türlü ölçülerde uyuşturucu hap ve kenevir bitkisi ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda 48 sokak satıcısı yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında isimli süreç başlatıldı. – AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz