Ordu’da kamyonet takla attı: 1 meyyit, 3 yaralı

0
46

– Ordu’da kamyonet takla attı: 1 meyyit, 3 yaralı

ORDU – Ordu’nun Ünye ilçesinde denetimden çıkan kamyonetin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden şoför, çektiği drift görüntüleri ve yediği trafik cezaları ile gündeme gelmişti.

Kaza, ilçeye bağlı İnkur Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Metin Türk’ün kullandığı 52 AK 090 plakalı kamyonet aks kesmesi sonucu denetimden çıkarak takla attı, akabinde yolun kenarındaki kaldırıma çarptı. Kaza nedeniyle şoför ağır yaralanırken, şoförün annesi Emine Türk ile araçta bulunan Dursun C. ile Ali C. yaralandı. Yaralılar olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde ambulans ile Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan şoför Metin Türk, yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.

Öte yandan şoför Metin Türk, daha evvelden çektiği drift görüntüleri ile gündeme gelmiş, ulusal basında da yer almıştı. Drift tutkusu ile tanınan Metin Türk, 15 Haziran 2023 tarihinde verdiği röportajda o vakte kadar yaklaşık 300 bin TL trafik cezası yediğini belirtmişti.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, jandarma grupları kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz