Serdivan Belediye Lideri Yusuf Alemdar Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor

0
37

Serdivan Belediye Lideri ve Cumhur İttifakı’nın Sakarya Büyükşehir Belediye Lider adayı Yusuf Alemdar, seçim ziyaretlerine devam ediyor.

İletişim ofisinden yapılan açıklamaya nazaran, birinci olarak Hendek ilçesinde kapalı pazar yeri ile Başpınar Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden Alemdar, seçim irtibat ofisi açılışı da gerçekleştirdi.

Hendek’te yapacağı projelerden bahseden Alemdar, D-100 kara yolunda vatandaşlar için katlı geçişler yapacaklarını, terminali yenileyeceklerini bildirdi.

İlk ve ortaokula giden çocuklara belediye araçlarıyla fiyatsız ulaşım, lise ve üniversite öğrencilerine ise yüzde 54 indirim sağlayacaklarını aktaran Alemdar, “Çiftçilerimizin üretimde, toprak tahlilinde, ilacında, tüccara götürünceye kadar yanında olacağız. Her ilçemizi kendi koşullarına nazaran planladık.” sözünü kullandı.

Daha sonra beraberindekilerle Uzuncaorman Mahallesi’ne geçen Alemdar, mahalle muhtarı Mehmet Civelek ve vatandaşlarla görüştü.

Serdivan

Alemdar, Hendek’in heyecanının hiç düşmediğine değinerek, şunları kaydetti:

“Bizler de tıpkı heyecanla ilçemizi sık sık ziyaret ediyoruz. Hemşehrilerimizle kucaklaşıyor, gayelerimizi paylaşıyoruz. Kentimizin tüm kısımlarıyla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gittiğimiz her yerde ortak akıl vurgusu yapıyoruz. Zira bizler ‘İstişarede hayır vardır.’ düsturuyla hareket etmenin değerini çok güzel biliyoruz.”

Hendek Belediye Lideri ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Lider adayı Turgut Babaoğlu da Uzuncaorman Mahallesi’ne mesire alanı kelamı verdiklerini, doğal gaz sorununu de Yusuf Alemdar ile çözeceklerini bildirdi.

Ziyaretlerde, AK Parti Vilayet Lideri Yunus Tever, MHP Vilayet Lideri Oğuz Alkaş, AK Parti Hendek İlçe Lideri Adem Öz, MHP Hendek İlçe Lideri Burhan Tanınmış ve partililer de yer aldı.

“Yazlık Kavşağı” projesinin ayrıntıları açıklandı

Seçim vaatleri ortasında yer alan yeni “Yazlık Kavşağı” projesinin ayrıntılarını da açıklayan Alemdar, şu bilgileri paylaştı:

“Yonca kavşak modeliyle hiçbir halde duraklama olmadan trafik akışını sağlayacağız. Etraf yolu ile Serdivan istikameti ortasında bir köprü inşa edeceğiz. Böylece Sebahattin Zaim Bulvarı ile Farabi Caddesi ortasında da transit geçiş olacak. Mühendis arkadaşlarımız raylı sistemi de düşünerek projeyi hazırladı. Yeni Yazlık Kavşağı, vakitten, akaryakıttan, karbon salınımından sağlayacağı yararların yanında kesintisiz ulaşım ile araç trafiğini rahatlatacak, ulaşımlar konforlu olacak.”

Kaynak: AA / Aktüel

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz