Türkiye Bocce 1. ve 2. Lig Dönemi Mersin’de Son Buldu

0
52

Mersin’de düzenlenen Türkiye Bocce 1. ve 2. Lig volo etabı karşılaşmalarıyla dönem sona erdi.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonunca (TBBDF), 24 Şubat’ta Toroslar Bocce Tesisi’nde 32 kulüpten 192 atletin iştirakiyle başlayan tertibin final yarışları tamamlandı.

Sonuçlar birlikte iki ligde de dönem bitmiş oldu.

Şampiyon Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü

1. Lig’i birinci sırada bitiren Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü şampiyonluğa ulaştı. Nilüfer Hasanağa TOKİ Spor Kulübünün ikinci olduğu ligde, Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü üçüncülük elde etti.

Ligde son dört sırada yer alan Şenlik Spor Kulübü, Esjim Spor Kulübü, Kemer Bocce Spor Kulübü ve İzmir Akar Spor Kulübü alt lige düştü.

2. Lig

2. Lig’de ise birinci dörde giren Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Mersin Anadolu Selçuklu Spor Kulübü, Babadağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Kulübü ve Kırıkkale Gençlik Merkezi Spor Kulübü ekipleri 1. Lig’e yükseldi.

Kulüplere kupa ve madalyaları merasimle verildi.

Asbaşkan Kapsız: “Gelecek dönem farklı bir yapıya geçmeyi planlıyoruz”

TBBDF Asbaşkanı Faik Kapsız, AA muhabirine, Mersin’in heyecan dolu bir tertibe konut sahipliği yaptığını söyledi.

Liglerde dönemin tamamlandığını aktaran Kapsız, şöyle konuştu:

“Şampiyonlar ve düşen kadrolar netleşti. Kulüpler mükafatlarını aldı. Önümüzdeki sene kulüplerle yine buluşacağız. Yeni dönemin planlamasını yaparken elimizdeki alternatifleri kullanmaya çalışıyoruz. Gelecek dönem farklı bir yapıya geçmeyi planlıyoruz. Federasyon liderimiz ve teknik konseyle istişare edip yeni planlamayı yapacağız.”

Kaynak: AA / Spor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz