Ulaştırma Bakanı Sinop’ta Etraf Yolu İncelemesinde Bulundu

0
36

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sinop‘ta etraf yolu güzergahında incelemede bulundu.

Uraloğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği kentte, etraf yolunun yapılacağı Kumkapı mevkisindeki sahayı gezdi.

İncelemelerin akabinde burada gazetecilere açıklama yapan Uraloğlu, AK Parti hükümeti olarak Sinop‘ta ulaşım alanında sundukları hizmetlerle birçok işi bitirdiklerini söyledi.

Geldikleri noktada yeni gayelerinin Sinop Etraf Yolu Projesi olduğuna işaret eden Uraloğlu, kelam konusu projenin iki etaptan oluştuğunu lisana getirdi.

Uraloğlu, projenin birinci etabıyla ilgili herkesin mutabık olduğunu tabir ederek, şöyle konuştu:

“Bunu kısa müddette inşallah hayata geçireceğiz. İkinci kesim alışılmış burası kentin tarihi ve turistlik dokusunu içeren bir kesim. Biz teknik olarak her türlü çözüyoruz burayı, hiçbir problem yok. Yani birçok alternatifle çözebiliyoruz burayı. Fakat yapacağımız imalat yarın Sinop’ta tartışılsın istemiyoruz. Bugün ne tartışacaksak bir arada tartışalım. Biz alternatiflerimizi ortaya koyduk. Artık kentimizin yöneticileri ve halkıyla oturup bir karar vereceğiz. Projemizi netleştirip, yolumuza devam edeceğiz.”

Bakan Uraloğlu, beraberinde Vali Mustafa Özarslan, AK Parti Genel Lider Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti Vilayet Lideri Uğur Giresun ve AK Parti Sinop Belediye Lider adayı Yakup Üçüncüoğlu ile Sakarya Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

Uraloğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Vali Mustafa Özarslan’ı makamında ziyaret ederek, kentteki yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

Kaynak: AA / Yeni

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz