Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sinop’ta SKM Açılışına Katıldı

0
42

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sinop‘ta AK Parti Seçim Uyum Merkezi’nin (SKM) açılışına katıldı.

Uraloğlu, SKM açılışında yaptığı konuşmada, teşkilat üyelerine 31 Mart tarihine kadar durmadan yorulmadan çalışmaları teklifinde bulundu.

Bakan Uraloğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı denilince yalnızca yol çalışmaları olmadığını, havaalanından haberleşmeye, deniz ulaşımına kadar tüm bölümleri kapsadığını belirterek, “O manada Sinop‘a yaptığımız işler var. Planladığımız işler var, devam eden işlerimiz var. Biz de onları yakından takip edeceğiz ve onları tekamüle erdireceğiz. Benim gereğince işim var. Sinop‘la bana biraz daha yük yüklerse ondan da müteessir olmam. Siz Yakup Üçünçüoğlu kardeşimi seçeceksiniz bana da biraz daha fazla yük yükleyeceksiniz. Ben de razıyım buna.” sözlerini kullandı.

31 Mart seçimlerine kadar tüm teşkilatın çok çalışarak AK belediyeciliği anlatmasını isteyen Bakan Uraloğlu, kapı kapı dolaşarak beşerlerle bir ortaya gelerek hizmetlerin anlatılması gerektiğini anlattı.

Sinop‘ta 22 yıllık periyotta yapılan çalışmalara da değinen Uraloğlu, kelamlarını şöyle sürdürdü:

“Yaklaşık 85 milyar liralık yalnızca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak biz buraya hizmet ettik. Yalnızca bir elin parmakları kadar bölünmüş yol varken biz onu 150-200 kilometrelere çıkardık. Bunları da yapmaya devam edeceğiz. Buradan 1,5 saatte Samsun’a gidiliyor. Eski yolu bir düşünelim. Hakikaten dünya standartlarının üstünde burada bir yol yaptık. Biz Sinop‘u daha cazip hale getirmeliyiz daima birlikte. Sinop bunu hak ediyor. Buraya önemli bir ilgi var. Bundan sonra da birçok noktada dayanak vereceğiz.”

AK Parti Genel Lider Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz da kentte yürütülen çalışmaları incelediklerini ve yaklaşan seçimler öncesi teşkilatlarla bir ortaya geldiklerini söz etti.

Yılmaz, Sinop’un son 30 yıllık geçmişini yakından bildiğini söz ederek, “Hizmet açısından gerek kamu yatırımları gerekse de yereldeki aldığı hizmetler açısından kentimizin gelişmesini yakından takip etmiş birisiyim. Merkezi hükümetin 2002’den bu yana Sinop’umuza kazandırdığı hizmetleri tanım etmek bile mümkün değil. Bilhassa ulaşım ve altyapı konusunda yapılan hizmetler.” dedi.

İnsan hayatının beklentileri ve çocukların bilgisi arttıkça gereksinimlerin da arttığını söz eden Yılmaz, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Dünyada ülkeler birbirleriyle yarışıyorlar. Ülkeler yalnızca iktisadi kalkınma açısından değil, dünyanın bütün ülkeleri kendilerine kâfi bir ülke olmak için çaba ediyor ve kalkınma yarışı içerisindeler. Türkiye bu yarışın içerisinde son 15-20 yılda Cumhurbaşkanımız, kurucu genel liderimizin sayesinde dünyanın birbirleriyle yarışan ülkelerinin hiç de gerisinde kalmayan hatta onların birinci 10’u içerisine giren ülke haline geldi. Ülkemiz dünya ülkeleriyle yarışır hale geldi. Sıhhatte, eğitimde, savunmada aklınıza gelen har alanda yarışır hale geldi.”

Açılış programına AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti Vilayet Lideri Uğur Giresun ve AK Parti Sinop Belediye Lider adayı Yakup Üçüncüoğlu ve teşkilat üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Şimdiki

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz