Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sinop’ta AK Parti Seçim Uyum Merkezi’nin açılışına katıldı

0
35

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sinop‘un Gerze ilçesinde AK Parti Seçim Uyum Merkezi’nin (SKM) açılışına katıldı.

Uraloğlu, SKM açılışında yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinde de AK Parti’nin büyük bir muvaffakiyet göstereceğine inandığını söyledi.

AK Parti’nin 18’inci seçiminden de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde zaferle çıkacaklarını vurgulayan Uraloğlu, buna kuşkularının olmadığını lakin oy oranını artırmak için çok çalışacaklarını tabir etti.

Bakan Uraloğlu, 31 Mart seçimlerinin mahalli yönetimler seçimi olduğunu anımsatarak şöyle devam etti:

“Ama bunun hükümetimize tıpkı vakitte bir dayanağının tescili,onayı süreci olduğunu da biz biliyoruz kesinlikle. İnşallah 14 ve 28 Mayıs’taki seçimlerimizin muvaffakiyetini tıpkı 31 Mart’ta da tekrarlayacağız. Ona kuşkumuz yok. İnşallah Sinop ile Gerze el ele verecek biz de Allah’ın müsaadesiyle destekleyeceğiz ve burada ne muhtaçlık varsa onları da yapmaya devam edeceğiz. Biz yeniden sizin hizmetkarınız olmaya talibiz. Gerçek belediyeciliği Allah’ın müsaadesiyle devam ettireceğiz sizlerle bir arada.”

AK Parti Genel Lider Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz da yaptığı konuşmada, AK belediyeciliğin hoş örneklerine Sinop ve tüm ilçelerinde tanıklık edeceklerine inandıklarını belirtti.

AK belediyeciliğin hizmet belediyeciliği olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Çünkü bizim bir başkanımız var. Bu önderimizin temel ideolojisi, belediyeciliği ideolojik bir belediyecilik olarak algılamıyor. Diyor ki, ‘Belediyecilik, belediye başkanlığı, belediye hizmeti beşere dokunmalı. İnsanın hayatını güzelleştirmeli. İnsanın hayatının konforunu yükseltmeli.’ Beşere dokunan, insanın hayatını güzelleştiren bir temel ideolojisi var. Pekala muhalefetin ne var? Muhalefet ideolojik işlerin peşinde koşuyor. Belediyeyi kazandıkları vakit diyorlar ki ‘Biz bu belediyeyi kazandıysak şayet burayı bizim siyasetimizin bir ideolojik karargahı haline getirelim. Burada partimizin adamlarının nemalanmasını sağlayalım’ diyorlar. Onların yaptığı iş bu.” diye konuştu.

Açılışa, AK Parti Vilayet Lideri Uğur Giresun, AK Parti Gerze İlçe Lideri Tahsin Bayrak, AK Parti Gerze Belediye Lider adayı Hüseyin Yüksek, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Şimdiki

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz