Van Başkale’de Çığ Felaketi: 1 Meyyit, 12 Yaralı

0
48

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bu akşam Van Başkale ilçemiz 32 Virajlar Mevkiinde yolcu minibüsü üzerine çığ düşmüş, olay yerine Van Vilayet Afad’dan 5 araç, 20 işçi ile 112 Sıhhat ve Jandarma takımlarımız derhal sevk edilmiştir. Çığ altında kalan minibüsten 12 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılmış, 1 vatandaşımız ise maalesef hayatını kaybetmiştir” açıklamasını yaptı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van’ın Başkale ilçesinde yolcu minibüsünün üzerine çığ düşmesi sonucu 12 vatandaşın yaralı kurtarıldığını, 1 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu. Yerlikaya’nın bu akşam X hesabından hususa ait yaptığı açıklama şöyle:

“Bu akşam Van Başkale ilçemiz 32 Virajlar Mevkiinde yolcu minibüsü üzerine çığ düşmüş, olay yerine Van Vilayet Afad’dan 5 araç, 20 işçi ile 112 Sıhhat ve Jandarma takımlarımız derhal sevk edilmiştir. Edinilen birinci bilgilere nazaran çığ altında kalan minibüsten 12 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılmış, 1 vatandaşımız ise maalesef hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Kaynak: ANKA / Yeni

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz