Yenilenen Dacia Spring özellikleri ve fiyatı

0
42

Başlığı gördükten sonra birtakım okurlarımız “daha çıkalı kaç ay oldu ki?” yorumunu yaptı muhtemelen. Otomotiv sanayisinde yıllardır birebir dizaynları konuşan markalar daima vardı. Lakin Renault ve Dacia bu hususta daima öne atılan marka olma statüsünü korudu. Bu kapsamda en ucuz elektrikli arabalar ortasında gösterilen Spring’de yenilendi. İşte karşınızda yenilenmiş Dacia Spring özellikleri ve fiyatı…

Ön yüzü büsbütün yenilendi! İşte yenilenen Dacia Spring özellikleri ve fiyatı…

Yenilenen Dacia Spring Özellikleri Ve Fiyatı - İlisuluk Haber

Bu yenilenme hareketi elektrikli modellere de geldi. Birinci etapta Dacia Spring kapsamlı bir makyaj operasyonuna alındı. Burada birinci fark edilen ayrıntılar arabanın tasarım olarak giderek Duster modeline yaklaşması oluyor. Ön kısımda büsbütün yeni bir yüze kavuşan model yeni Dacia logosuyla birlikte Y formundaki far dizaynına da geçiş yaptı.

Yenilenen Dacia Spring Özellikleri Ve Fiyatı - İlisuluk Haber

Modelin en dikkat cazibeli noktası da bu esnada gözümüze çarpıyor. Aracın hem ön hem de art tamponunun al tarafında ufak bir renk hareketi yer alıyor. Rengi ve modeli tanımlamak biraz sıkıntı gazete kağıdı motifine emsal yeni bir renk hareketi deneniyor. Extreme paketi ile geleceği iddia edilen bu model araca farklı bir hava katmakta.

Aracın tavanında ise artık tavan barları yok. Marka bu adımı “şehir aracında gerek yok” üzere bir izlenimle atmış olabilir. Fakat dünyadan pek çok kullanıcı Spring’lerinin üzerine tavan bagajı ekleyerek kullanıyordu. Bu durum kullanıcıları tahminen az da olsa üzebilir.

Yenilenen Dacia Spring Özellikleri Ve Fiyatı - İlisuluk Haber

İç mekandaysa teknoloji manasında yenilikler mevcut. Artık tüm Spring modelleri 7 inç boyutundaki dijital gösterge paneli ile gelecek. Giriş düzeyi versiyonlar hala telefonunuzu multimedya ekranı olarak kullansa da Extreme donanım da 10 inç büyüklüğündeki multimedya ekranı araçta yerini alacak. Ayrıyeten Y harfi ayrıntılarına ek olarak araç içi gereç kalitesinin arttığını da belirtelim.

Anahtarsız arabalar hala tehlike altında!

Motor seçeneklerine geldiğimizdeyse her iki donanım seçeneği de 27 kWh’lik bir bataryaya ve 220 kilometre menzile sahip. Süratli şarj dayanağı olmayan model 30 kW’a kadar şarj gücünü destekliyor ve bu güçte yüzde 20-80 şarj müddetini 45 dakika olarak bildiriyor.

Dacia Spring fiyat listesi

Yenilenen versiyonun fiyat listesi şimdi belirli değil. Lakin aktüel olarak ülkemizde satılan Spring’in fiyat listesi şöyle:

Extreme Electric 65 bg885.000 ?

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz