Zeytinburnu’nda Bayanın Üzerine Araba Lastikleri Düştü

0
38

Zeytinburnu‘nda 1. kattaki dairenin balkonunda bulunan 5 araba lastiği kaldırımda yürüyen bayanın yanına düştü. Bayan lastiklerin altında kalmaktan son anda kurtulurken, o anlar kameraya yansıdı.

Olay, 22 Şubat günü Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 1. kattaki dairenin balkonunda bulunan 5 adet araba lastiği üzerinde durduğu ahşabın çürümesi nedeniyle kaldırımda yürüyen bayanın üzerine düştü. Neye uğradığını şaşıran bayan lastiklerin altında kalmaktan son anda kurtulurken, bayanın bacağına çarpan lastik nedeniyle hafif formda yaralandığı öğrenildi. Lastiklerin çarptığı iki araçta ise hasar oluştu. Olayla ilgili konuşan mahalle sakini, “Lastikler balkonda ahşabın üzerinde duruyordu. Ahşabın çürümesinden ötürü komşunun balkonundan aşağı düşüyor” dedi.

“Lastikler park halindeki aracın üstüne düşmüş”

Olayı gören mahalle sakini Celal Tuvan, “Baktım bir bayanın başına toplanmışlar. Lastikler park halindeki aracın üstüne düşmüş. Bir de minibüsün önüne değmiş, araca ziyan vermiş. Polisler geldi, bayan daha sonra gitti” halinde konuştu.

Lastiklerin düştüğü an güvenlik kamerasında

Güvenlik kamerasına yansıyan imgede lastiklerin kaldırımda yürüyen bayanın yanına düştüğü ve araçlara çarptığı görülüyor. – İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz