Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Göktaş: Gerçek belediyecilik AK Parti belediyeciliğidir

0
48

Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Herkes biliyor ki gerçek belediyecilik, AK Parti belediyeciliğidir. Herkes buna imrenerek, ibretle bakıyor. Eskişehir bu hizmetleri ziyadesiyle hak ediyor. İnşallah bu hoş hizmet belediyeciliğini Eskişehir’e kazandıracağız.” dedi.

Bakan Göktaş, Eskişehir’in Odunpazarı ilçesi Ihlamurkent Mahallesi’nde AK Parti Seçim

Kentlerdeki en hoş hizmetleri AK Parti idaresindeki belediyelerin gerçekleştirdiğini belirten Göktaş, şöyle konuştu:

“Odunpazarı’na tekraren geldim, AK Parti’li Burhan Sakallı devrinde de geldim ve kentin ne kadar değiştiğini gördüm. İnşallah önümüzdeki 5 sene içinde eser ve hizmet siyasetini, AK belediyeciliği Odunpazarı’na ve büyükşehire kazandıracağız. Bunu da inşallah sizlerle birlikte kapı kapı dolaşarak, küskünleri barıştırarak, birbirimizi ikna ederek, sevgiyle, barışla, hoş sözlerle ve hizmetlerimizi anlatarak başaracağız. Burada her birinizin takviyesi çok çok değerli, değerli yol arkadaşlarım. Bakın, belediye liderlerimizin motivasyonu yüksek. Projelerimiz de çok hoş, aile ve çocuk odaklı. Herkes biliyor ki gerçek belediyecilik, AK Parti belediyeciliğidir. Herkes buna imrenerek, ibretle bakıyor. Eskişehir bu hizmetleri ziyadesiyle hak ediyor. İnşallah bu hoş hizmet belediyeciliğini Eskişehir’e kazandıracağız. Biliyorsunuz, evvelki seçimlerde kıl hissesi kaçırıldı. Hasebiyle bu seçimlerde ben sizlere güveniyorum.”

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Lider adayı İdris Nebi Hatipoğlu da 60 gündür seçim çalışmaları için alanda olduğunu lisana getirdi.

Bu süreçte vatandaşlardan kentteki şebeke suyuna ait şikayetler aldığını aktaran Hatipoğlu, kelamlarını şöyle sürdürdü:

“Su evrakını açtık, bir baktık ki suyumuz kirlenmiş. Trafik belgesini açtım, bir baktım ki trafikte yerlerdeyiz. Vatandaşımız trafikten yılmış. Biz diyoruz ki; ‘Su sorununu çözeceğiz. Vatandaşımıza 2 yıl içinde içilebilir su sağlayacağız. Yüzde 40 da indirim yapacağız.’ Diyoruz ki; ‘Trafiği düzelteceğiz. 15 tane katlı kavşak yapacağız. Kuzey, güney etraf yollarını yapacağız. Devlet yatırımlarını engellemeyeceğiz.’ ‘Kuzey etraf yolu yapılacak’ denildi, bunlar olumsuz rapor verdi.”

Eskişehir’e 605 milyon liralık yatırım yapılacağını bildiren Hatipoğlu, “Bu yatırımları devletimiz yapacak. Yıllardır bu yatırımlar yapılmasın diye yemedikleri nane kalmadı. Daima mahkemeye verdiler, imarla uğraştılar. Mahkemelerde bizi süründürdüler. Devlet yatırımlarını engellediler. 31 Mart’tan sonra devletimizin yatırımları için belediye olarak devletimizin önünü açacağız. Bu yatırımlar Eskişehir’e yapılacak, hiç merak etmeyin.” sözünü kullandı.

Açılışta, AK Parti Eskişehir Vilayet Lideri Gürhan Albayrak ve Odunpazarı İlçe Lideri Ümit Sezer ile Odunpazarı Belediye Lider adayı Özkan Alp de iştirakçilere hitap etti.

Programa, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, Merkez Karar ve İdare Şurası Üyesi Ali Demirel, Tepebaşı Belediye Lider adayı Hamid Yüzügüllü ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Aktüel

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz