Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş: ‘Verdiği her kelamı yerine getiren bu takımlar ülkemizi ihya etmeye devam edecektir’

0
36

Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “22 yıldır verdiği her kelamı yerine getiren bu takımlar bundan sonra da ülkemizi, kentlerimizi ihya etmeye devam edecektir. Kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi.

Bakan Göktaş, Eskişehir‘deki bir davet salonunda düzenlenen “Büyük Emirdağlılar Buluşması”nda yaptığı konuşmada, son yıllarda Türkiye’nin ve dünyanın büyük dönüşüm içinde olduğunu söyledi.

Bölgesel ve global gelişmelerin Türkiye’nin güçlü olmasını mecburî kıldığını belirten Göktaş, “Şükürler olsun ki Türkiye’de 22 yıldır, çağın gereklerini uygun analiz eden, değişim ve dönüşüme ayak uydurabilen, sistemleri gereksinime nazaran düzenleyen bir idare kelam sahibi. ‘Yol medeniyettir’ diyerek en ücra köşelere kadar yol yapan, ‘Su hayattır’ diyerek ziraî sulamada çığır açan, ‘Gitmediğin yer senin değildir’ diyerek Türkiye’yi süratli tren ağlarıyla ören tekrar AK Parti iktidarı oldu.” tabirini kullandı.

AK Parti’nin, belediyecilik anlayışını da kökten değiştirdiğini lisana getiren Göktaş, “Bundan tam 30 yıl evvel İstanbul’a hizmet için büyük bir aşkla yola çıkan Sayın Cumhurbaşkanı’mız ve dava arkadaşları belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini örnek hizmetleriyle tüm Türkiye’ye gösterdi. Belediyeleri yalnızca altyapı yapan, çöp toplayan, kaldırım döşeyen kurumlar olmaktan çok daha ötelere taşıdı.” değerlendirmesinde bulundu.

Göktaş, 22 yılda ıslahat niteliğinde pek çok düzenlemeyi hayata geçirdiklerini anımsattı.

“Tüm bunlar merkezi idare ile mahallî idarelerin uyumlu çalışmasıyla hem daha süratli hem de daha aktif bir formda hayata geçti. Hemşehrilerim bizlere, Sayın Cumhurbaşkanı’mızın liderliğindeki takımlara güvensinler. 22 yıldır verdiği her kelamı yerine getiren bu takımlar bundan sonra da ülkemizi, kentlerimizi ihya etmeye devam edecektir. Kimsenin kuşkusu olmasın.”

Göktaş, Türkiye için millet için iş kuran, üreten, geliştiren tüm girişimcilerin yanında ve destekçisi olduklarını belirtti.

Programa, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Genel Lider Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, Eskişehir Vilayet Lideri Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Lider adayı Nebi Hatipoğlu ile hemşehri derneklerinin üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Siyaset

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz