AK Parti Teşkilatlarından 28 Şubat Açıklaması

0
37

Adana, Mersin ve Osmaniye‘de AK Parti teşkilatları, 28 Şubat postmodern darbesinin 27. yılı hasebiyle açıklama yaptı.

AK Parti Adana Vilayet Lider Vekili Ahmet Öztürk, parti binasında düzenlenen basın toplantısında, postmodern darbenin insanlık tarihine “kara leke” olarak geçtiğini belirtti.

Failleri tarafından “1000 yıl sürecek” yaklaşımıyla savunulan teşebbüsün uzun sürmediğini anlatan Öztürk, şu tabirleri kullandı:

“28 Şubat’ta siyasete, demokrasiye ve insan haklarına ‘balans ayarı’ vermeye çalışanlar, aziz milletimiz tarafından kısa müddette ‘balans ayarı’na uğradılar. Türkiye’ye kelamda ayar vermeye kalkan, milletimizin elinden, geleceğini, haklarını ve huzurunu alan karanlık darbe devirleri, milletimizin 15 Temmuz gecesi verdiği uğraşla bir daha yaşanmamak üzere tarihe gömüldü.”

Toplantıya, İnsan Haklarından Sorumlu Vilayet Lider Yardımcısı Ayşe Aktürk ve Vilayet Bayan Kolları Lideri Hacer Söylemez ve partililer katıldı.

Mersin

AK Parti Mersin İnsan Hakları Lideri Cihan Ciğer, parti binasındaki toplantıda, 28 Şubat’ın hukuksuzluğun göstergesi olduğunu vurguladı.

Milletten aldıkları güçle Türkiye’yi inşa etme gayretini kararlılıkla sürdürdüklerini belirten Ciğer, “Cumhuriyet’imizin 100. yılında, Türkiye Yüzyılı yolunda daha emin adımlarla yürüyor, 21 yıldır her kuralda ve şartta darbeler karşısında yanımızda olan milletimize şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

Osmaniye

AK Parti Osmaniye Vilayet Lider Yardımcısı Harun Gülşen de postmodern darbenin toplumun büyük kesitini kısıtladığını lisana getirdi.

Siyasi görüş ve inançları nedeniyle insanların özgürlüklerinin engellendiğini tabir eden Gülşen, “Ülkesi, milleti için çalışan ve üreten sermaye dahi ‘yeşil sermeye’ ismi altında kategorize edildi, ötekileştirildi.” dedi.

Kaynak: AA / Şimdiki

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz