Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP’nin de aday çıkardığı Kütahya’da seçmenlerden bu türlü oy istedi

0
36

31 Mart mahallî seçimleri için geri sayım devam ederken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde açıklamalarda bulunuyor.

Kütahya’da Cumhur İttifakı olarak ortak aday çıkarmadıklarını söz eden Erdoğan, “Kütahya’da 31 Mart seçimleri için adaylarımızı Cumhur İttifakı olarak ortak göstermedik. Eser ve hizmet siyasetinde yarışmak için başka adaylarla seçime girdik. Bu centilmence rekabetin en hoş formda neticelenmesini diliyorum” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları;

“Sen Anadolu’nun beyefendiler beyisin Kütahya, bugün de ulusal iradeye olan bağlılığınla Türkiye’nin beyefendiler beyliğini hak ediyorsun. Mayıs ayındaki seçim sonuçları için sizlere teşekkür borcumuz var. Şahsıma verdiğiniz takviye için sizlere şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart’ta da birebir oyları vermeye hazır mıyız? Artık de sizlerden Türkiye Yüzyılı belediyeciliği için, gerçek belediyecilik için takviye istiyoruz. Hanımlar, en çok da sizden dayanak istiyoruz. Kale içeriden fethedilir. Bayanın üstesinden gelebileceği hiçbir zorluk tanımıyoruz.

Gençler, sizin de hanımların aşağısında kalmamanız lazım. Kütahya’da Cumhur İttifakı’na dayanak istiyoruz. Bu centilmence rekabetin en hoş formda neticelenmesini diliyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Ülkemizin güvenliğine, kazanımlarına göz dikenlere asla fırsat vermeyeceğiz.

Sırtını terör örgütlerine yaslayanlara en hoş dersi sandıkta verdi. Artık belediyede iktidar hülyalarına dalanları hayallerinden uyandırmaya var mıyız?”

Ayrıntılar geliyor…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mhp'Nin De Aday Çıkardığı Kütahya'Da Seçmenlerden Bu Türlü Oy Istedi - İlisuluk Haber

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz